reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Sataga 1.5h? Ale tempo! Pozazdroscic...

Gratulacje! Witaj sliczna Madziu!

My tez korzystamy wreszcie z pogody i zabieram dziewczyny do lasu.

Sataga, gratuluję, piękna córa :).

Mąż wróci z pracy, zjemy obiad i może pojedziemy na IP....Niby chcę już, natychmiast urodzić i przytulić córkę, ale jak pomyślę, że to może być DZIŚ, to absolutnie nie chcę ruszyć się z domu :p. Weźcie zrozumcie kobietę...:p.

Sataga, gratulacje! Sliczna Madzia i wcale nie taka duża, jak myslałaś :-) super, że znieczulenie Ci dali!

Dobra Dziewczyna, u nas też, jesli na czczo każą, tzn., że do cc szykują...

Tu też piękna pogoda, Małgosia już była godzinkę na powietrzu, a popołudniu znowu się wybierzemy na spacer :-)

Hmm DD podziwiam Cie za taka decyzje. Ja tez nie chce cc i nie biore pod uwagę takiej opcji..

U mnie dalej kolorowo brzuch pobolewa, szyjka kłuje, czasem jakis skurcz...

Ja mam tak samo Myla, niby chce a jsk cis to sie kładę plackiem zeby przeszło...

reklama
Do góry