reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, wyjdź już dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&

Aniaaaa, &&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!

Hej. Ale pojechalyscie wczoraj :D
Muminek, sharmota,szaj ,dobra dziewczyna gratuluje!

A ja jestem juz tak nastawiona na dziś na wyjście ze jak nas nie puszcza ti chyba do wieczora będę wyc

Pat weź juz urodz w końcu!

Kto jeszcze oprócz Pat został? Asia i ?
i ja.
:/

Witam z rana!

Jak tu dziś wesoło :D
Dużo dziś wizyt! Ja też ktg, kontrol u ginki-ale tu raczej po L4, bo wczoraj się skończyło i wizyta u anestezjologa w szpitalu. Mam nadzieje, że będzie wszystko ok i, ze wreszcie dostane upragnionego sms-a z magiczną datą!!!!!

Nierozpakowanych już malutko!
Dziś wita swoje maleństwo Dygotka&&&&&&&&&

Wg mnie zostały: Pat, Kuklali, Asiatipl, Renatka, Joanna--, ja
Kina pojechała wczoraj z akcja, więc może ona też już tuli dziecię &&&&&I to chyba wszystkie!!!!
OMG ! Tak mało nas zostało ?
:(

Zjadłam śniadanie i mam plan, pojadę sobie do szpitala, wejdę na oddział położniczy i pogadam z położnymi co by tu zrobić żeby szybciej było ;)
Może klimat porodówki na mnie podziała ?
Może gin masaż zrobi ?
Majka w przedszkolu, więc do 16.00 mam czas ;)

Słaba ze mnie wróżka skoro nawet sobie terminu wywróżyć nie potrafię! I to cc!:p
Ciągle mi część postów wcina! Brrrrrr

To ja jeszcze dołączam do nierozpakowanych z końca kwietnia :) termin mam na 28.04 i nie zapowiada się, żeby miało być wcześniej

Nie to żebym sie cieszyła, ale dobrze, że jest ktoś kto ma termin po mnie i choć to nic nie oznacza bo rodzić możesz w każdej chwili ;-) to jest większa szansa że ktoś będzie ze mną w tym ostatnim tyg kwietnia.:-) :-( ;-) :p

reklama
Do góry