reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja nawet maslo wyeliminowalam i kupilam roslinne. Bo to bialko jest we wdzystkim tylko mleczne jakues inne podobno. Puerwszy mial jeden dzien lekko zarumienione poluczki i ciemieniyche ok 6 msc. A ten ciagle cos.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Natasza lekarka go osluchala, wszystko jest w porzadku, oskrzela i pluca ok... kaszlu juz takiego nie ma, troszke przeszkadza mu katarek, ale mam go obserwowac!

Margomari
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Wspolczuje wam tych diet. Ja tak jak Doli jem wszystko tylko z umiarem. Tak mi powiedzieli w szpitalu i tak robię a w razie alergii mam stosować dietę eliminacyjna. Małej na razie nic nie jest. Ma wysypkę na twarzy ale lekarz stwierdził ze to trądzik i mam nic z tym nie robić.
Moje dziecko to jednak lubi sie przed ludźmi pokazywać. Byliśmy u M w biurze no i oczywiście Karolinka grzeczniutka przez cały czas nie mruknęła. A niech no tylko z nia sama w domu zostanę to zaraz koncert mam.
Wspolczuje wam tych diet. Ja tak jak Doli jem wszystko tylko z umiarem. Tak mi powiedzieli w szpitalu i tak robię a w razie alergii mam stosować dietę eliminacyjna. Małej na razie nic nie jest. Ma wysypkę na twarzy ale lekarz stwierdził ze to trądzik i mam nic z tym nie robić.
Moje dziecko to jednak lubi sie przed ludźmi pokazywać. Byliśmy u M w biurze no i oczywiście Karolinka grzeczniutka przez cały czas nie mruknęła. A niech no tylko z nia sama w domu zostanę to zaraz koncert mam.

reklama