reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny to jest jakis koszmar.... czekamy na wyniki i dostaje najmocniejsxy antybiotyk. Do tego zaczely sie luzne kupki. Jest zmasakrowana,posiniaczona na calym ciele :( ja w strzepach :(

reklama
Tabasia prosto z karmienia zagladam zeby sie czegos dowiedziec
Jak bedziesz miala chwilke to koniecznie napisz jak z wami bo sie martwimy :/

Basia nie dosc ze przespala wczoraj caly dzien od 11 do 18,30 z przerwa jedna na karmienie na spiocha to dzisiaj w nocy przespala tez jedno karmienie . jak polozylismy spac po kapieli o 19.30 to zaczela sie wybudzac o 0.30 ale dostala smoka (bo ostanio jadla zawsze ok godz 1.30) i zasnela i obudzila sie dopiero o 3.30 czyli jakby na nastepne karmienie :szok: no i o 6.30 to troche ja zaczelam wybudzac bo cycki jak kamienie :/

Tabasia, trzymajcie się! Wszystko będzie dobrze!!!! Choć rozumiem nerwy i bezsilność... ;o( Wszystkie wspieramy myślami!!!!

Tabasia bądź dobrej myśli będzie dobrze

Dziewczyny czy waszym maluchom wysycha nosek
Kurde Gucio budzi się co rano u mu swiszczy w nosie u ma zatkany suchymi kozami

Tabasia podejrzewają cos ??? Ze daja najmocniejsze antybiotyki ...
Trzymajcie sie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bedzie dobrze - tylko bądź silna ...

Tabasia biedna mala. Ty dla malej wytrzymasz!!! Trzymam kciuki zeby to nic powaznego!!!

Dygotka moj wlasnie ma katarek i wyciagam duzo nad ranem ale wczesniej mial nieraz takie suche .

reklama
Serce mi peka jak na nia patrze. Normalnie ucieklabym gdzies i zostawila z tym wszystkim m tak mi zle :(
Najpierw doczepili sie zapalenia opon mozgowych wiedz pobieralj plyn. Czekamy na wyniki. Mocz ok krew tez. Zrobila 2 wodniste kupki i teraz ze jelitowka... a ona taka biedna cala noc plakala. Teraz dostala czopka i usnela ale ma straszne drgawki chyba z tego stresu nie wiem :( bardzo placze jak sie ja tylko kladzie. Na rekach uspokaja sie tylko w pozycji pio owej. Jezu co jej jest?!?! :(
Na pewno nie bede miec wiecej dzieci bo moja psychika tego nie wytrzyma :( :(

Do góry