reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
Ella1 piękny noseczek :) śliczna kruszynka

Izunia u nas na badaniu pani doktor pokazała nam coś między nogami i powiedziała że tak na 70 % chłopak. A badanie miałam 12 tydz i 4 dni.

katarina
super same dobre wieści

antaq, oliwka
gratuluję :)

white - trzymałam kciuki :) i widzisz wszystkow porządeczku bardzo się cieszę

yoohoosek - moje badania prenatalne (mimo że mam dość dużo tłuszczyku) było przez powłoki brzuszne.

Antag , white Piękne maluszki!

Ja też dziś miałam wizytę tym razem przez brzuch było badanie ;-) Dzidzia sobie machała głową i rączkami! Ale dopiero następnym razem dowiemy się czy jest Antkiem czy Antoniną :-p

ech nie będę gratulować każdej z osobna bo wiadomo, że jak piszecie dobre nowiny to aż miło się czyta! Super, że maluszki pięknie rosną fikają... zdjęcia - każde wyjątkowe... ja mam wizytę 10.10 mam nadzieję, że również będę mogła się podzielić z wami dobrymi informacjami :-)

Dziewczyny, ja też już po i wszystko w porządku :-) rączki, nóżki są, przezierność prawidłowa.Miałam liczone szacunkowe ryzyko wad genetycznych wy też? Wyszło 1: iluś tam tysięcy wiec super. Jedn maluch spal a drugi fikał, gin kazał mi zakaszleć i wyobraźcie sobie mały się obudził hehe, takie to delikatne dziecię :-D Powiedział że płci nie jest w stanie sprawdzić, że to wykluczone..hmm dziwne skoro niektóre z was już wiedzą..szkoda ale najważniejsze że dzieciaki zdrowe :tak:

Załączniki

• 3mies.jpg
    3mies.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 62
szczerze to ja tam nic nie widze ;-) ale i tak ci gratuluje !!!! ja zawsze marzylam o blizniakach !!!! nawet myslalam ze teraz beda, i kazalam gin szukac 2 serduszka, no ale nie kazdy jest az takim szczesciarzem ;-)

reklama
U mnie USG genetyczne było robione dokładnie w 12tyg+1 i było całkowicie "przezbrzuchowe". Swoją drogą ciekawe z czego wynika, że jedne mają tak, a inne dopochwowo albo styl mieszany?

Dzisiaj byłam w szpitalu gdzie pobrali mi hektolitry krwi na test podwójny (chyba tak się to nazywa), w efekcie cały dzień śpię, ledwo się zwlokłam żeby Młodocianą z przedszkola odebrać.
Wyniki testu najwcześniej za tydzień, ale jestem pełna optymizmu.

Do góry