reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

aisak serdeczne gratuluję:-), a lekarz powiedział na kiedy przewidywany termin porodu?
eevciaa gratuluję, super wieści:-)

termin porodu z kazdym usg jest inny i o jeden dzien do tylu wiec :
z miesiaczki mam na 25 kwietnia 2013
z pierwszego usg na 15.05.2013
z drugiego na 14.05.2013

ale prosze nie kazcie mi sie od was wyprowadzac tam mi tu dobrze tyle z wami przezyłam :)

reklama
aisak, Ty jesteś idealnym przykładem, o którym wspominał mi mój gin, dlatego też jest przeciwny robieniu USG tak wcześnie, bo sama wiesz jaki stres przeżywałaś :no:, najważniejsze, że poczekałaś i okazało się, że wszystko jest cudownie :-)

termin porodu z kazdym usg jest inny i o jeden dzien do tylu wiec :
z miesiaczki mam na 25 kwietnia 2013
z pierwszego usg na 15.05.2013
z drugiego na 14.05.2013

ale prosze nie kazcie mi sie od was wyprowadzac tam mi tu dobrze tyle z wami przezyłam :)
zostań, ja pamiętam, że z Ami miałam tak, że wypadła mi termin z USG na 25 maja, a ja tak strasznie nie chciałam, bo to już byłby bliźniak, jak moja teściowa, a ja tak strasznie nie chciałam, by Ami była bliźniakiem (nie obrażając nikogo, to ze względu na teściową), a ostateczny termin miałam na 19 maja, urodziłam 18 maja, więc termin jak mówisz może się jeszcze zmienić :tak:

aisak, Ty jesteś idealnym przykładem, o którym wspominał mi mój gin, dlatego też jest przeciwny robieniu USG tak wcześnie, bo sama wiesz jaki stres przeżywałaś :no:, najważniejsze, że poczekałaś i okazało się, że wszystko jest cudownie :-)

tez jestem tego zdania tylko ze wiesz ja szłam na usg przekonana ze jestem w 8 tc...wiec to tez troche tu zamieszania zrobiło...:)

aisak_85 -pewnie kochana zostajesz u nas i koniec. ps. ja mam termin na 22 kwietnia i też mogę okazać się majową mamą jak się maluch zadomowi na dobre w brzuszku :-D

Dotkass - ja też z Mają miałam termin na 25 maja ale ostatecznie urodziłam 29 i mam bliźniaka :-p, powiem ci szczerze, że moja mama, brat, szwagier, córeczka są bliźniętami i są cudownymi ludźmi, bardzo pogodnymi i pomocnymi... pewnie to nie zależy od znaku a od charakteru, ale jak charakter do d... to i znak zodiaku sie przypasuje :-D

ankzoc, racja...ja też znam bliźniaki i są ok, ale moja teściowa...brrr, dlatego nie chciałam by się cieszyła, że będzie miała sprzymierzeńca zodiakowego ;-):-D

Ja już po wizycie

krwiaczek się zmniejsza, dupka nadal mam brać. Mały rośnie i fika równo. Badania wyszły ok, mam tylko przez parę dni mierzyć ciśnienie bo w gabinecie miałam trochę wysokie:sorry:

Karta ciąży założona :laugh2:

w środę idę do gina po zwolnienie i muszę pamiętać by go dopytać o USG genetyczne bo dziś mi wyleciało z głowy:sorry:

A to zdjęcie Geńki z piątku całe 4.38 cm szczęścia

Załączniki

• 11tc.jpg
    11tc.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
zonqa gratulacje udanej wizyty. :-)

i ja juz po wizycie.
krwiaczek się ładnie wchłania i zostało go naprawdę niewiele.
duphaston jeszcze mam brać co by go zlikwidować całkowicie.

Dzidziuś brykał jak go oglądaliśmy - i na szczęście póki co jest wszystko w porządku.
za 3 tyg jestem umówiona na badanie przezierności karkowej.

no i wstawiam foto;-)Scan1.jpg

reklama
Do góry