Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Reeety, tez tego napoju nie cierpie!!!! Nawet nie wiem czy u nas tez to serwuja, musze jutro kumpele podpytac....Słyszałaś ,ze około 35 tyg. uraczą nas tutaj w szpitalu 2 butelkami Lucozade ,żeby sprawdzić poziom cukrudla nie wiedzących co to Lucozade ,oświadczam iż,bardzo słodki , lekko gazowany napój orzeźwiający
![]()
z tego co pamietam ten trunek serwuje sie po 24tc.... - ale nie jestem pewna na 100%....

ale Ci dobrze, u mnie takie przyjemnosci we wlasnym zakresie
gratulujenajwazniejsze ze maluszek zdrowy, a 3 tygodnie jakos wytrzymasz:-)

Ja mam to badanie glukozy 30go... jak to łyknę to ponoć dziewczyny mi dadzą soku z cytryny... kurcze to naprawdę takie ohydne jest??? jakiś sposób na lekkie przejście???

no u nas, a w UK to nie wiemAle to u nas a nie w UK![]()

To jak, moja kumpela mowila by wcisnas soczek do srodka - mozna tak??.... bo teraz to juz nie wiem....Ja tez ide na koniec miesiąca , niby się robi potem ale to moja druga ciąża u tej samej lekarki wiec ona rewelacji się nie spodziewa to wyprosiłam żeby miec juz za sobą . Wypij tak szybko jak sie da i zagryź plasterkiem cytryny![]()

to w koncu w ktorym tygodniu sie to badanie z glukoza robi?? w POLSCE!! ???

no u nas, a w UK to nie wiem
To jak, moja kumpela mowila by wcisnas soczek do srodka - mozna tak??.... bo teraz to juz nie wiem....![]()