Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy słyszałyście coś na temat leku na nogi DETRALEX na żyły i naczynka??? Bo mi przepisała lekarka bo żyłki zaczęły mi się pojawiać. Czy któraś z Was stosowała lub stosuje??? Bo tak się zastanawiam czy łykać czy nie ;-)
Ale mało waże , ważne żeby dzieć był zdrowy
A powiedz mi czy to jest lek który ma w swoim składzie diosmine ? Jak tak to ja brałam w poprzedniej coś takiego . Tych leków jest sporo o podobnym składzie tylko różne nazwy mają , ja miałam chyba diosminex z tego co pamiętam
Justa - tyś pół apteki do domu przytargałaAle mało waże , ważne żeby dzieć był zdrowy
![]()

Tak ma diosmine podejrzewam, że składem jest podobny do diosminexu![]()
Miałam zapisany pamiętam jakiś inny a w aptece pan mi dał inny bo skład miał ten sam a kosztował połowe tego co tamten . Bo one własnie wszystkie podobne bardzo są

aby waga troche sie podniosła
Moim zdaniem dobrze zrobiłaś najwazniejsze ze sie uspokoiłaś.Zawsze znajdzie sie ktoś kto powie po co ale gdyby cos się stałao to znowu byłyby głosy dlaczego nie poszłaś;-)
Moim zdaniem też -tylko powinna za to zapłacić. Bo i gin prowadzący i przychodnia przyjęliby tą Panią bez kolejki -a szpital jest dla potrzebujących -których na tym forum jest sporo a żadna nie poleciała do szpitala. Widać nie każdy potrafi sobie wybrać dobrego prowadzącego lekarza który pomoże jeśli coś nas trapi.
No nic -kiedy ktoś nie był w potrzebie nie wie jak to jest czekać na lekarza w szpitalu jak na błogosławieństwo, podczas gdy on siedzi uchachany z kimś kto mógł iść do normalnego lekarza.