Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny od wczoraj biore duze dawki zelaza i bardzo mi zle po tym, bardzo mnie na wymioty bierze, myslicie ze to po tych tabletkach? ma ktoras tak?
Ja od początku ciąży łykałam dużo żelaza teraz już na szczęście mniej i mnie okropnie mdliło. W sumie bardziej niż mdłości ciążowe przeszło po około dwóch miesiącach ale czasami zdarzały się lepsze dni w tym czasie, że organizm nie reagował ;-) Czemu tak dziwnie nie wiem
Teraz bynajmniej łykam już tylko po jednej tabletce i w ogóle nie odczuwam tego. Także cierpliwości może się szybciej przyzwyczaisz niż ja 

i czytalam na tym antybiotyku co biore ze to on moze to spowodowac...jutro i tak mam wizyte u jeszcze nastepnego lekarza (to juz trzeci ale dostalam do niego skierowanie od mojej gin - na to wazne badanie jakies tam) i sie wszystko zapytamnie no, odkad wlasnie zaczal wystawac brzuszek i Nikos coraz mocniej kopie, dreczy mnie mysl: "co bedzie jak nie dam rady? jak bede zla matka?? jak nie bede umiala dobrze sie nim zajac??"Moze i racja... tak czy siak,kazda z nas powinna dmuchac i chuchac na siebie od poczatku do konca. I nie zgadzam sie (jak to juz kiedys napisalam) ze stwierdzeniem, ze : ciaza to nie choroba, i nie trzeba zbytnio zmieniac przyzwyczajen.
Ja juz 22gi tydzien praktycznie stale mysle, ze nie odpowiadamy juz tylko za swoje zdrowie, ale teraz przede wszystkim za zdrowie i zyczie mojej Kruszynki. I zanim zrobie cos 2x sie zastanowie nad konsekwencjami.
Moze i mam jakas paranoje, ale wole dmuchac na zimne... I powiem Wam szczerze, ze zlapalam sie na tym, ze jak mija mnie ktos blisko na ulicy, to odruchowo przyslaniam przedramieniem brzuch![]()
megam - barszcz czerwony mam ale tylko z torebki, to tez sie liczy?? mam go pic?
aniam - taka biala pietruszke? pokroic czy na tarce zetrzec?
dziewczyny ja naprawde jestem dep w sprawach kuchni i wogole...wybaczcie mi ze takie glupie pytania zadaje![]()
no zobaczymy
ale jesli chodzi o bycie dobra mama to i bedziemy sie umialy zajac naszymi pociechamy, a jak beda jakies pytania czy watpliwosci to od razu na formu tutaj i wiemy wszytko hihi
:-)acha okJusta - natke piuetruszki zieloną
A bierzesz jakiś lek osłonowy skoro masz antybiotyk , jakiś taki no wiesz z bakteriami ? Może to ten antybiotyk a nie żelazo ?
mowie ze dep jestem... a co do tego leku oslonowego to nie biore zadnego...tez mnie to zastanawialo zeby nie dostac potem jakiegos uczulenia na dole, wiesz.. ja biore dwie tabletki zelaza na czczo i zaraz robi mi sie zle, po pol godziny jem sniadanie i do tego biore antybiotyk i dostalam rozwolnienie... i teraz siedze i mysle...megam - barszcz czerwony mam ale tylko z torebki, to tez sie liczy?? mam go pic?
aniam - taka biala pietruszke? pokroic czy na tarce zetrzec?
dziewczyny ja naprawde jestem dep w sprawach kuchni i wogole...wybaczcie mi ze takie glupie pytania zadaje![]()