Dagsila
zaMargolciowana :D
Dagsila, ale w którym tygodniu? Chyba już na samej końcówce ciąży. Jakby tak miało być ze 6 h nie czujesz i do szpitala, to ja bym leżała non stop pod KTG :-)
Moje dziecko jest naprawdę bardzo mało ruchliwe, ale wszyscy lekarze ( a byłam u prowadzacego, ordynatora szpzitala w ktorym bede rodzic i specjalisty od USG 3D) mówią mi, że taka jego uroda...
Nie dajmy się spanikować.
dobre pytanie... nie mam pojecia...
w ogole to ja juz sie nie odzywam, bo zaczynam sie zastanawiac i nakrecac czy aby wszytko jest ok...
;-)

nawet nie będę o tym myślała
Moja mala ostatnio jest bardzo aktywna więc chyba póki co to się nie martwie ruchami, czasem mam ich już dość bo mnie w środku wszystko boleje 
no i badanie na fotelu. Pani doktor stwierdziła że szyjka zamknieta (bo móiwłam że maleńką czuje nisko) no ale stwierdziła że pewnie jakoś tak ułożona jest i tam mnie smyra ;-) posłuchałyśmy bicie serduszka 140/min no i pani dr jeszcze chciala zobaczyć dzidzię na usg więc ja rogal na gębie bo już dawno słonka mego nie podglądałyśmy. Moja córeczka nadal jest córeczką (więc już teraz nie ma przebacz, będzie szaleństwo zakupowe różowych rzeczy) i leży póki co poprzecznie. BPD (szerokość główki) 7.38; HC (obwód główki) 27.18; AC (obwód brzuszka) 25.79; FL (dł. kości udowej) 5.88 i waga dziecka 1533g tylko nie wiem co oznacza skrót FTA? wiecie może?????