reklama

Kwietniówki u lekarza

dzien dobry,
dziewczyny trzymajcie kciuki, dzis mam termin w szpitalu na 11, ciekawe co tam wyjdzie i czy rzeczywiscie moja kruszynka nie rosnie...moj maz wzial sobie urlop i pojedzie ze mna:-)

Będzie dobrze... mojej siostrze gin powiedział, że dziecko w 38 tygodniu jest w normie dziecka 33 tyg i do tego ma krótkie nóżki... na szczęście badania w szpitalu wszystko wykluczyły... okazało się, że mały waży o kilo więcej niż u gina, a nóżka jest dłuższa o cm:tak:
Powodzonka:-)

Mam wyznaczony termin cc na 31.03[/COLOR]

Moja córka przyszła w tym dniu na świat przez cc, więc mam nadzieję, że szybko zlecą Ci te 2 tygodnie:tak:

tak jak dziewczyny piszą wymaz warto sobie zrobic, ja płaciłam 30 zł

A u mnie 67 zł:szok:

Dziewczyny, w ostatnim badaniu moczu wyszły mi bakterie, więc gina powiedziała, żebym zrobiła posiew... a na posiew wystarczy tak jak zwykle kubeczek z moczem czy coś jeszcze:confused: pierwszy raz mi się to zdarza...

reklama
Agnieszka i Justa trzymamy kciuki i czekamy na wieści

Justa, trzymam kciuki :tak:

Mam wyznaczony termin cc na 31.03 i powiem Wam, ze z jednej strony fajnie, bo juz wiem co i jak, ale z drugiej strony nastawialam sie juz na przyszly tydzien i nie mam za bardzo ochoty jeszcze przez 2 tygodnie chodzic z tym wielkim brzuchem :-( Chyba niepotrzebnie tak duzo myslalam, ze to bedzie juz niedlugo i teraz czuje sie rozczarowana, ze az tyyyyyle musze czekac... to bedzie polowa 39tc :-( No i sama data tez nie za bardzo mi sie podoba, wolalabym dwudziestyktorys marca niz ostatni dzien miesiaca. Dzis cala noc snily mi sie koszmary - ze jestem juz po cc i mam szwy na brzuchu i nie tylko i ze nitki mi stercza :szok:
OMG Ty to masz sny :)

Dziewczyny, w ostatnim badaniu moczu wyszły mi bakterie, więc gina powiedziała, żebym zrobiła posiew... a na posiew wystarczy tak jak zwykle kubeczek z moczem czy coś jeszcze:confused: pierwszy raz mi się to zdarza...
[/FONT]
tak normalnie w kubeczku tylko musisz sie porządnie podmyć i wyjątkowo uważać bo posiew ma sprawdzić czy są bakterie a bakterie są wszędzie i może wyjść zły wynik jak się gdzieś dotknie palcem kubeczek czy coś

Justa -Powodzenia!!!!!!!! :)

Paulka- to może prześlij nam te wyniki -porównamy z naszymi...? poza tym co do wyników, to obok wartości twoich, obok powinnaś mieć podane orientacyjne normy...a to co nie jest w normie może być tęż wydrukowane w kolorze...

Już się pogubiłam z tymi posiewami i wymazami. Myślałam że wystarczy tylko posiew GBS a reszty już nie trzeba ale widzę że Wy robicie jeszcze jakiś posiew z moczu czy to też trzeba robić??? Wymazu też nie pobierała.......

dziewczyny w nocy miałam niemiłe zdarzenie - jak zwykle powędrowałam do łazienki na siusiu a tam na papierze coś co przypominało śluz - z odrobiną krwi - oczywiście już nie zasnęłam, więc od trzeciej rano przechodziły mi przez głowę różne myśli.

Dzwoniłam już do mojego gina - powiedział, że to może być wynik badania - kazał się obserwować i gdyby sytuacja się powtórzyła to mam dzwonić.
jakbym mało zestresowana była - to jeszcze to :( normalnie aż płakać mi się chce

Już się pogubiłam z tymi posiewami i wymazami. Myślałam że wystarczy tylko posiew GBS a reszty już nie trzeba ale widzę że Wy robicie jeszcze jakiś posiew z moczu czy to też trzeba robić??? Wymazu też nie pobierała.......

Ja też już się pogubiłam. U mnie jest napisane "wymaz z pochwy', kierunek badania:zakażenie błony śluzowej pochwy, o żadnym gbs nic nie ma:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry