reklama

Kwietniówki u lekarza

...
Ostatecznie dostalam 3 opakowania tabletek dla karmiacych, no i 20 sztuk prezerwatyw, bo jak to lekarka powiedziala: tabletki zaczna dzialac dopiero za 2 dni, do tego czasu stosujcie to. Wow, na taka wyposzczona wygladam? :confused::-D

Katik, niezle musialas wygladac skoro az 20 szt gumek na 2 dni dostalas, hahahahahaha...ale się ubawilam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a swoją drogą, to moze zrob jakis deal, codziennie po 20 szt darmowych gumek, a potem allegro, te sprawy :-):-):-):-)

Forget - co prawda to prawda :-)

reklama
Nie żebym była złośliwa, ale jak prezydentem zostanie stary kawaler z kotem o dość ortodoksyjnych poglądach na rodzinę i rozmnażanie, to prędzej karmę dla kotów będą rozdawać za free niż gumki :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Święte słowa...:tak:

a moj monitor w papce z biszkota rozmemlanego sie wlasnie ubabral ;-)

heheh no i ramzes wlasnie swieto panstwowe w dniu imienin jaroslawa oglasza:-D

Tylko młode mamy potrafią połączyć wizytę u gina z polityką:-)
Jak dla mnie prezydent powinien być przystojny -bo w polityce niewiele może zdziałać
za to miło byłoby popatrzeć na fajne ciacho... ale póki co brak perspektyw.

popieram i zaglosuje z checia:-) a wrecz pognam do urny wyborczej.. no ale denzel łoszyngton raczej prezydentem Polski nie zostanie... a szkoda....;-)

popieram i zaglosuje z checia:-) a wrecz pognam do urny wyborczej.. no ale denzel łoszyngton raczej prezydentem Polski nie zostanie... a szkoda....;-)

dżordż klunyj też nie:-( i dlatego ja nie idę...

kto wie? w końcu łoszyngton to prawie Waszyngton :)

co prawda, to prawda, że ci nasi kandydaci to jacyś "niewyjściowi"....
ja też z tych co marzą o przystojnym prezydencie...jakby głupoty gadał, to przynajmniej można byłoby fonie wyłączyć i zostawić wizję :-)

Katik - ja się tak zaczęłam śmiać, że aż małą obudziłam:D Popatrzyła chwilę dziwnie na matkę i dalej w kimono;-)

Kwiatuszku - nie strasz. Ja sobie nic obcinać nie dam!!

No i o przystojnym prezydencie również marzę:-)

Dziewczyny, które w ciąży męzczyły hemoroidy POMOCY !!!
Po porodzie miałam niedokrwistość poporodową. Dostałam żelazo no i się zaczęło. Mimo hektolitrów wody jakie wypijałam, zaczęły się zaparcia. Jakieś 10 dni po porodzie, uwierzcie mi przeżyłam drugi. Wyłam z bólu w toalecie. Dorobiłam się żylaków i szczeliny odbytu. Od tej pory strasznie się boję iść do toalety, bo scenariusz się powtarza. Płaczę z bólu. Żelazo porzuciłam po kilku dniach,ale nadal mimo braku zaparć ból i krwawienie są straszne. Robię nasiadówki z kory dębu i stosuję maść Proktis M. Lekarz kazał to kontynuować, przepisał jakąś diosminę w tabletkach,ale podobno tego nie powinno się brać przy karmieniu, a przecież mu mówiłam. Dziś pani w aptece oświeciła mnie,że maści i czopków na hemoroidy niby też podczas karmienia nie powinno się stosować. Na opakowaniu kory dębu też o tym wspominają.
Co ja mam zrobić, przecież jak biorę to strasznie boli,a co będzie bez tego???
Kwiatuszku ty jąkąś maść wcześniej miałaś, stosujesz ją nadal?
A co najgorsze leczenie szczeliny jest mało skuteczne i często kończy się na operacji.

Jutro chyba podjadę jeszcze raz do ogólnego i się zapytam co w końcu mam robić.

KITTEK - SERDECZNIE WSPÓŁCZUJĘ.

Hemoroidy są od brania żelaza? Ja też je biorę, również miałam niedokrwistość i męczą mnie zaparcia. Dziś biorę ostatnią tabletkę z opakowania i koniec. Nie będę się męczyć i nie chcę się dorobić hemoroidów.

reklama
u mnie tez byla niestety duza niedokrwistosc i hemoroidy w pakiecie, ale bardzo mi pomogly czopki proctoglyvenol, wiec moze Kittek sproboj tego.

no i wspolczuje, ja nie mialam zbyt dlugo i mocno a i tak wspominam ze lzami w oczach ten bol...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry