reklama

Kwietniówki u lekarza

nie dyskutuje tu na tematy religijne bo wiadomo to każdego indywidualna sprawa .. :tak:
ale wkurza mnie wkładanie nosa przez kościół wszędzie gdzie się da . Czepianie się do leków :no: naprawdę nie mają co ludzie robić .

Ja też
ale kto by pomyślał że ziółka ojców bonifratów nie są homeopatyczne...

reklama
Ja też
ale kto by pomyślał że ziółka ojców bonifratów nie są homeopatyczne...

A zresztą :
„Kościół nie zabrania homeopatii” - ekai.pl

"- Kościół ostrzega jednak przed takim stosowaniem naturalnych metod leczenia, które odrzucałoby metody naukowe - sprawiając, że pacjent ufając np. energoterapeutom rezygnowałby z leczenia szpitalnego - stwierdzał ks. Ptasznik. Zwracał przy tym uwagę, że istnieje bogata tradycja stosowania leków naturalnych, przechowywana zwłaszcza w monasterach zakonnych i w młodszych zgromadzeniach, które pomagają ludziom chorym jak np. bonifratrzy. Wydaje się zatem, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby były stosowane leki homeopatyczne, zawsze jednak z tym zastrzeżeniem, że najważniejsze jest zdrowie pacjenta” - dodaje ks. Ptasznik"

wizyta zaliczona, podwozie wygojone, wszytko sprawne, gin pozdrowil cala rodzine, zachecil do prokreacji ( ale dopiero za 2 lata:sorry2:), zaswiadczenie na becikowe wypisane w pon ide walczyc z biurokracja....:dry:

wizyta zaliczona, podwozie wygojone, wszytko sprawne, gin pozdrowil cala rodzine, zachecil do prokreacji ( ale dopiero za 2 lata:sorry2:), zaswiadczenie na becikowe wypisane w pon ide walczyc z biurokracja....:dry:

nasze 1000zł wczoraj wpłynęło na konto ale żeby nie było bez biurokracji i problemów się nie obeszło ;-) panie nie potrafiły odróżnić 0 od 6 w numerze konta i to był taki problem że chciały żebym osobiście przybyła i to wyjaśniła:eek: oczywiście powiedziałam im dosadnie że to jakiś absurd i co najwyżej mogę im przedyktować numer telefonicznie lub wysłać sms'a

Nasze już też na koncie od wtorku... tym razem obeszło się bez stania i w ogóle... przyszłam dałam co miałam dać. Pani obejżała orginały i do domku... dosłownie 5 minut.

też zaliczyłam wizytę u gin. Mam skierowanie na badania krwi, przez to, że miałam na maxa fatalne wyniki hemoglobiny przy wypisie ze szpitala :eek: dostałam receptę na pigułki z informacją że mogę od razu brać albo poczekać na okres... chyba jednak poczekam na okres...
ale najważniejsza informacja to taka, że możemy już zacząć zabawy, ale ja nadal mam "tam" sporo szwów - ale wg Pani doktor to nie powinno przeszkadzać... taaaa jasne... w domu sprawdziłam namacalnie te szwy... faktycznie są tam i to wyczuwalne... to co ja mam mojemu małżowi porysować szwami ??!! ale ja chce mieć jeszcze kiedyś dzieci!! :eek:

Marciaa ja urodzilam 25 kwietnia i tez jeszcze plamie.Wlasnie strasznie mnie to martwi jutro sprobuje zarezerwowac sobie wizyte u gina bo cos mnie to niepokoi.Juz kiedys sie skonczylo a tu po dwoch dniach od nowa raz tylko plamienia a nieraz to tak prawie jak okres.
Dziewczyny ile wy plamilyscie???

u mnie już było ok nie krwawiłam no i po dzisiejszych porannych przytulankach znowu zaczełam plamić. Ale miałam dzisiaj wizyte u gin i poinformowałam ją o tym no i mówi że tak może być i po badaniu wymacała że macica jeszcze spora.
Dziewczyny jakie pigułki przyjmujecie bo ja dostałam cerazette i mam je przyjmować bez 7 dniowej przerwy

reklama
noo u mnie już 5 tygodni od porodu i też falej plamie..raz mniej raz więcej....le to chyba już ostatki bo taka ciemnobrązowa ta wydzielina....blee
mam nadzieję że przyszłym tygodniu zalicze wizyte u gina i że wszystko ok z podwoziem ....stęskniłam się już za przytulankami z ukochanym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry