K
KingaP
Gość
pytia pisze:A karmienie? Cóż, jak ostatnio karmiłam w restauracji, bo nie było gdzie :![]()
A gdzie karmić, jak nie w restauracji??? ;D ;D w moich okolicach niestety nie ma żadnej ;D ;D ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pytia pisze:A karmienie? Cóż, jak ostatnio karmiłam w restauracji, bo nie było gdzie :![]()
fioolka81 pisze:od ilu mniesiecy mozna podawac herbatki koperkowe i w jakich ilosciach ?? I w jakich sa one postaciach,jakiej firmy??
dziewczyny a jak sobie radzicie na spacerach? a moze wasze maluchy przesypiaja caly pobyt na dworze-bo moja Ola drze sie w nieboglosy najczesciej daleko od domu, a jakos mi dziwnie wystawiac cyca w publiczym miejscu :
zreszta u mnie caly czas wieje wiatr,a nie chcialabym ze mala nawdychala sie powietrza.
sylwia532 pisze:malego przystawiam ale przewaznie przez sen je
KingaP pisze:dziewczyny! nie ma się co czaić!!! To piękny widok mamy karmiącej. Ja uważam, że nie ma w tym nic nienormalnego. Sama też powoli przyzwyczajam sie do roli matki-karmicielki na podwórku![]()