reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

Moja też sie już śmieje, ewidentnie świadomie do ludzi, najchetniej do dziadka. A wieczorem to masakra, ja ją chce do spania, utulić, a ona z szerokim uśmiechem patrzy prosto na mnie i "eeeej" :)

Za to starszak zaczął sie uśmiechać dopiero jak miał czwarty miesiąc - i też do dziadka, zdrajca jeden :D

reklama
U nas też już od tygodnia uśmiechy i guganie, najchętniej do zabawek na macie i do rodziców ;-) a i cieszy się jak przychodzę kiedy sama leży ;-)

Załączniki

• 1440963819711.jpg
    1440963819711.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
ja naazie nie mam problemow ze spaniem i usypianiem w ciagu dnia ma 4 drzemki od 30 min nawet do 2 godzin. wieczorem sam zasypia najpier przez godzine lezy w łóżeczku gaworzy sobie i zasypia budzi sie okolo 23-24 na karmienie i odrazu zasypia pozniej co 2 godziny na cyca a wczoraj pobil rekord spal 4 godziny :tak: nad ranem biore go do siebie i spi nawet do 11 :-)
smieje sie ze ma to po tatusiu bo tez lubi dlugo pospac :-D

Hej dziewczyny, a jest tu ktoś kto już ćwiczy ? :) może macie jakieś fajne polecane filmiki ??
W dziendobry tvn nawet jest spot zrobiony o ćwiczeniach, ja juz dzisiaj zaliczyłam a cały poprzedni tydzień pedalowalam po 30 min na rowerku i teraz tez właśnie jadę puki mała spi :D a w piątek juz mam wizytę u dietetycznki umowiona :)

O martyska widzę ze zapał jest:-). Ja chodzilam kiedyś do dietetyczki i teraz zaczynam z powrotem wracać do przepisów od niej. A ćwiczyć mi się strasznie nie chce ale mam zamiar zapisać się na pilates i jogę.

no to dziś pierwszy raz zostałam sama z trójcą....obaczym jak nam pójdzie ....

∆eśli chodzi o odchudzanie to może wątek wspierająco/podpowiadająco/dietowo/ćwiczący stworzymy dla wszystkich chcących pozbyć się dodatkowych kg ....zawsze w kupie raźniej ;)

reklama
O martyska widzę ze zapał jest:-). Ja chodzilam kiedyś do dietetyczki i teraz zaczynam z powrotem wracać do przepisów od niej. A ćwiczyć mi się strasznie nie chce ale mam zamiar zapisać się na pilates i jogę.
Jest jest żeby wiedziała .. mam tylko nadzieje że nie minie :) Ja myślałam żeby chodzić na siłownie, ale chyba zrezygnuje będę ćwiczzyć w domu bo nie zawsze będę miała z kim malutką zostawić.. a muszę się wam pochwalić, motywacja jest jeszcze większa bo najprawdopodobniej w październiku przyszłęgo roku weźmiemy ślub! :zawstydzona/y: W tym tygodniu jedziemy się dowiedzieć czy jest wolny termin na tej sali gdzie chcemy impreze.. :))
Jestem za stworzeniem takiego wątku, tylko ja nie telefonie nie potrafię :(

Ostatnia edycja:
Do góry