• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia, aim ciesze sie ze u Was wszystko ok
Karuzela wspolczuje, zdrowiejcie szybko. Wredne choróbsko. Mam nadzieje ze obudzisz sie zdrowa
Morela postaraj im uwierzyc... a Tobie spokojnego pobytu z szybkim i stalym spadkiem

Tea... co tam u Was

A apropo cukru pierwszy raz obciazenie wyszlo mi ok!!! Od hmm nie wiem kiedy :) bo chyba nigdy

Ostatnia edycja:
reklama
Morela, trzymaj się. Oby było już tylko lepiej. Trzymam kciuki za szybki spadek :)

Karuzela, a jak dziś u ciebie? Gorączka już minęła? Mam nadzieję że wszystko ok!

Kasiulka, super! Brawo za dobre wyniki :)

Morela cieszę się że pojechałaś. Zawsze jest jakiś sposób, taksówka, a od wielkiej biedy karetka jakbyś już zupełnie nie miała możliwości. Wierzę że będzie dobrze, dawaj znać :*

Witam sie i ja.
Morela dobrzez ze jestes juz pod okiem.lekarzy, no i rodzice na miejscu to skarb.
Aaggaa sumienia nie masz to wyglada fantastycznie zjadlabym wszystkie rodzaje od teraz bede na to polowac.
Lilith piekne imie wybralas [emoji5]
Wy juz po polowkowych a ja sie jeszcze nie umowilam.kurde trzeba zadzwonic a w czwartek wizyta to zobacze co u malego slychac. Wczoraj sie nasprzatalam to mlody caly dzien cicho siedzial ale juz wieczorem dal znac ze wszystko.ok. ale z racji pieknie swiecacego slonca wiosenne porzadki za mna [emoji6]
A wesele bardzo udane i jedzenia ful wiec wyszlam zadowolona [emoji106]
Zdrowka dziewczyny oby do wiosny

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Witam.
Zjadłam pyszne śniadanko które mąż mi zrobił i myślę co zrobić na obiad.
Chodzą mi po głowie kluski śląskie. Mam pieczarki to byłby sos do tego.
Piękna pogoda zapowiada się. Na pewno wyjdę na spacer.
Buziaki dla Was i miłego dnia.

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie komentarze:* Jesteście kochane. Tak najbardziej to dobiło mnie to, że akurat te dwa dni męża nie ma i jakoś tak wiadomo gorzej z samopoczuciem. On zresztą też ubolewa bardzo nad tym że nie może być ze mną. Dziś już ciśnienie ustabilizowane, mam mieć Holter założony i może jak będzie ok to jutro wyjdę. :*

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie komentarze:* Jesteście kochane. Tak najbardziej to dobiło mnie to, że akurat te dwa dni męża nie ma i jakoś tak wiadomo gorzej z samopoczuciem. On zresztą też ubolewa bardzo nad tym że nie może być ze mną. Dziś już ciśnienie ustabilizowane, mam mieć Holter założony i może jak będzie ok to jutro wyjdę. :*

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Morela bardzo się ciesze że cisnienie już ustabilizowane:) a z takimi przypadkami to zwykle tak bywa, że muszą się wydarzyć jak nie ma męża/nie ma z kim dziecka zostawić/są święta itp itd. Super że masz na miejscu rodziców i że mogli zająć się córeczka,

bo tak jak aim pisała to niby można taksówka/karetka, tylko to jest patrzenie z punktu widzenia osoby, która jeszcze nie ma dzieci, bo nie zostawisz malucha samego i do szpitala też nie weźmiesz, coś trzeba z takim szkrabem zrobić.

Inka mnie się tak strasznie nie chce gotować, że wolę chyba nie jeść nawet tego na co mam aktualnie smaka:) dzisiaj mam pomidorowa, a drugiego dania brak, albo zrobię pierogi z mięsem (tzn mam w zamrażarce, więc tylko wrzucę na wodę;)) albo coś zamówię, mam jeszcze opcje c (tez taka żeby się nie narobić), jak będę szła po córeczkę do przedszkola, to obok jest fajny bar że smacznym domowym jedzeniem i mogę tam coś zjeść:)
Mam natomiast jak wy ochotę na sprzątanie wiosenne:)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki,

Mam nadzieję, że wszystkie chorowitki wstały dzisiaj w lepszej formie [emoji5]

Morela - Kochana dobrze zrobiłaś z tym IP, dzięki temu, że jesteś objęta monitoringiem może podobne sytuacje nie będą miały już miejsca.
Jeżeli chodzi o torbiele - zaufaj lekarzowi i naszym koleżankom, które przerabialy temat. Skoro jest to norma, tzn.czesto się zdarza i nie ma to żadnego wpływu na rozwój dzidziola. Trzymaj się Kochana i zdrowiej szybciutko [emoji8][emoji8][emoji8]

Kasiulka - może ta glukoza to magia z noszenia dziewczynki? Waga też swoje polepszyla [emoji6]. Oby tak dalej [emoji3]

Inka - uwielbiam kluski śląskie, ale wstyd przyznac osobiście nigdy nie robiłam (podobnie jak gołąbkow i flaczkow). Dostałam już kiedyś przepis od naszych dziewczyn forumowych, ale i tak.. Jeżdżę na kluski do mojej babci [emoji6]

Ja dzisiaj znowu w odwiedzinach w pracy. Na obiad mam tagliatelle z wczoraj (z kurczakiem, szpinakiem i sosem śmietankowym) i zupke (krupnik). Młodej zrobię dzisiaj naleśniki z serkiem.

Pola - ja jeszcze nie mam ochoty na sprzątanie wiosenne. Póki co dobija mnie stan istniejący... Ale bez ciśnienia na jego poprawę [emoji1].
Ale tak to jest...istniejącego mieszkania nie mamy zamiaru ulepszać, a domek w trakcie wykańczania. Także ani mnie tu ani mnie tam [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Morelcia bardzo dobry ruch! Wszystko bedzie pod kontrola a i Ty spokojna! Szkoda, ze akurat meza zabraklo, rozumiem Cie, nienawidze delegacji...moj Tata odkad ja zyje ciagle wyjezdza! Jestes dzielna!

Aga_k_m - KRUPNIK!!!! Musze zrobic!

Jak tak dalej pojdzie waga nie wytrzyma! [emoji28]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry