pumelova
Fanka BB :)
abed powodzenia w organizacji imprez  lubię urodziny i przygotowywać same pyszności, ale już czuję ten ból kręgosłupa
 lubię urodziny i przygotowywać same pyszności, ale już czuję ten ból kręgosłupa  mój m ma urodziny w wielkanoc więc będę miała co robić
 mój m ma urodziny w wielkanoc więc będę miała co robić 
Madziazt -6 boże swięty
 boże swięty  u mnie jest 5 na plusie
 u mnie jest 5 na plusie  już prawie weekendzik, dasz radę!
 już prawie weekendzik, dasz radę! 
aga km, Truskawka pocieszyłyście mnie nie zagłębiałam się w temat siary itd, czytałam tylko że nie ma reguły kiedy się pojawia więc się nie przejmuję
 nie zagłębiałam się w temat siary itd, czytałam tylko że nie ma reguły kiedy się pojawia więc się nie przejmuję 
Monti na szczęscie pięty mnie nie bolą
Truskawka z wózkami - można kupić i za tyle cybex priam by jeremy scott 2w1 stoi za 9 tys
 cybex priam by jeremy scott 2w1 stoi za 9 tys  do 13 już dużo nie zostało
 do 13 już dużo nie zostało 
aha83 haha rozumiem te problemy z wyborem każdy temat typu 'termometr', 'niania', 'dostawka' to jest dla mnie kilka godzin czytania internetów
 każdy temat typu 'termometr', 'niania', 'dostawka' to jest dla mnie kilka godzin czytania internetów 

maziajka wina Ci brakuje!
właśnie oglądam 103 odcinek przyjaciółek i zaraz zabieram się za odkurzanie, bo dziś wieczorem idziemy na urodziny to muszę troche spalić mój mąż wraca z 2 dniowej delegacji to muszę odgruzować kuchnię
 mój mąż wraca z 2 dniowej delegacji to muszę odgruzować kuchnię 

Madziazt -6
aga km, Truskawka pocieszyłyście mnie
Monti na szczęscie pięty mnie nie bolą
Truskawka z wózkami - można kupić i za tyle
aha83 haha rozumiem te problemy z wyborem
maziajka wina Ci brakuje!
właśnie oglądam 103 odcinek przyjaciółek i zaraz zabieram się za odkurzanie, bo dziś wieczorem idziemy na urodziny to muszę troche spalić