reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

abed powodzenia w organizacji imprez :) lubię urodziny i przygotowywać same pyszności, ale już czuję ten ból kręgosłupa :p mój m ma urodziny w wielkanoc więc będę miała co robić :D

Madziazt -6 :o boże swięty :D u mnie jest 5 na plusie :D już prawie weekendzik, dasz radę! :)

aga km, Truskawka pocieszyłyście mnie :D nie zagłębiałam się w temat siary itd, czytałam tylko że nie ma reguły kiedy się pojawia więc się nie przejmuję ;)

Monti na szczęscie pięty mnie nie bolą :D

Truskawka z wózkami - można kupić i za tyle :D cybex priam by jeremy scott 2w1 stoi za 9 tys ;) do 13 już dużo nie zostało :D

aha83 haha rozumiem te problemy z wyborem:D każdy temat typu 'termometr', 'niania', 'dostawka' to jest dla mnie kilka godzin czytania internetów :D:D:D

maziajka wina Ci brakuje! :D

właśnie oglądam 103 odcinek przyjaciółek i zaraz zabieram się za odkurzanie, bo dziś wieczorem idziemy na urodziny to muszę troche spalić :D mój mąż wraca z 2 dniowej delegacji to muszę odgruzować kuchnię :D:D

reklama
Hej mamuśki:)

Przyszła Mamusia trzymam kciuki za wizyte i upragnionego synka!

Tymuniek ja skurczy nie mama ale krocze boli i czasami ciągnie w dół-dobrze że wszystko okazało się ok. I przy okazji zobaczylas dzidzie:D

Jak będę jechała na badania to też chcę podjechać do szpitala i dowiedzieć się o szkole rodzenia ale mój się na ten pomysł krzywo patrzy-bo przeciez już mamy dziecko to niby wszystko powinno się wiedziec (ale po tylu latach zawsze coś nowego powiedza).

Aha współczuję przeziębienia-mnie też dopadlo-mam nadzieję że szybko z tego wyjdziemy.

Inka super ze masz juz wozek-tez mieliśmy dzisiaj jechać-ale używany kupic niestety okazało się że kobieta nie usunęła ogłoszenia-a wózka już nie ma:(
Jutro mają przywieźć alby i zastanawiam się czy będzie trzeba przerabiac o_O

Panika super ze wszystko dobrze-a co do plci to wytrwała jesteś;)

Chybra super ze wyniki dobre!

Linoone dobrze ze wszystko ok i Jak tak późno miałaś wizytę to nagroda Ci się nalezala;)
Miłego słonecznego dnia u mnie w słońcu 15°:D

Pumelova no chyba wlasnie wina mi brak.Ja juz obejrzalam odcinek:D przy sniadaniu z kawka:D

truskawka moja sie w koncu obrocila i glowke czuje tak przy spojeniu lonbowym a nozki w okolicy pepka nie wiem jak ona lezy serio.D Bo przeciez taka krotka nie jest.

No z tym mlekiem to dla mnie coś niesamowitego. Że przestawia się małego ssaka i leci.
Truskawka dzięki za pocieszenie.j jeśli chodzi o ruchy to też się miałam pytać bo też tak wysoko kopie. Może to się przez tłuszcz przenosi. Wczoraj to mi się unosiło tak właśnie z 5 cm nad pępkiem. Tyle że na leżąco.
Aha mój też w dzień słabo się rusza, za to jak się położyłam to tak fajnie kopał że aż się zasmiewalam.
U mnie kolejny dzień remontu, za kilka godzin pomalujemy drugi raz i trzeba wszystko myć i ustawiać. No i chyba buty zimowe już pochować, mam nadzieję że nie zapesze i zima nie wróci.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nawet nie chodziło o to czy ta siara jest u was czy nie, tylko jak na tym etapie wygląda ;) bo nie wiem czy jak mi zaczęło się takie bezbarwne to czy to norma czy się pokazać gin.

Truskawka też nie wiem czemu tyle kosztuje :D tak jak mówisz, marka ;)
Mnie kopie raz na samym dole raz nad pepkiem. Lekarz mi mówił że może się ciągle obracac. Zresztą czuje jak się obraca bo to dziwne uczucie:D

Anita zazdroszczę słoneczka!:)

Maziajka może leży zwinięta przecież nie jest rozciągnięta:) i zgietymi nóżkami Cię kopie [emoji14] tak to widze:D

Misia miłego remontu:)) ja całe zimę oblatalam w jesiennych bo mam tylko jedne płaskie botki do kostki, wszystkie inne na obcasie. Wszystkie moje tenisowki już czekają wyprane na słoneczko:D

Dziewczyny że Śląska, chodzicie na food trucki? Od dziś są w Kato, nigdy żadnych nie opuściłam - jestem fanką:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aniek42 witaj [emoji4]

Czytam o tych termometrach i wymiekam hehe mam w rodzince farmaceutów wiec chyba zdam się na nich dam znać co polecają [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Do góry