reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Inka ważne ze Wam się wózek podoba cena dobra bo wygląda jjak nowy :)

Ja właśnie wypiłam koktajl jarmuz, jabłko, pomarańcza :) to na wieczór kupie winogron bo ostatnio był ale kwasny może dzisiaj lepszy będzie.

Aniek42 witaj :)

Pumelova nie byłam nigdy na tym jedzeniu, w Tychach juz tez było to w tamtym roku ale akurat byłam na wakacjach teraz tez ma być coś mi miglo na Facebooku wiec może się wybierzemy :) coś dobrego takiego innego można tam zjeść ?

Miłego dnia :)

reklama
Aniek42 witaj!:) kiedy masz termin? Skąd jesteś?

W Kauflandzie są też winogrona w promocji jak coś:p

Maziajka nie wiem czy są w Tychach ale byłam kiedyś w Pszczynie na food truckach też:D polecam skus sie kiedys:) pomijając burgery to są tam dobre langosze [emoji16][emoji16]

Kasia831 też uwielbiam wino[emoji173] wódka mnie zawsze wpuszcza w maliny więc od dłuższego czasu jestem wierna winom:D ja mam szkole w maju:p

Bulkaasia oj wspolczuje:////

Inka super super wygląda prawie jak nowy:)

Ewella ja jestem fanką miecha więc jem tam burgery :D ale są też jakieś greckie rzeczy, węgierskie, pierożki chińskie?, zależy co przyjedzie. Jakieś słodkie kebaby, owoce w czekoladzie, kurczaczki, frytki belgijskie.. Nie orientuje się jakoś mega bo ja tam jem zawsze to samo. Mają fanpage na fb sk food truck :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova mnie właśnie wino wpuszcza w maliny a przy wódce się trzymam :D Dlatego jak piję wino to sączę nawet ze dwie godziny lampkę bo inaczej zaliczam zgon :D

Cieniasy :) ja mam łeb jak skala. Dopiero jak wymieszam wino, wódka, piwo i napale się do tego to mam zgon. Zazwyczaj to właśnie papieros mnie dobija. Hehe ale teraz od października nic i dopóki będę karmić też nic. I wiecie wcale mi nie brakuje. Myślałam że z papierosem będzie ciężko a tu przeszło to zupełnie naturalnie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova ok poczytam, może się wybierzemy do Katowic zobaczę co mój na to ;)

Ja wódki nieee, wino rzadko a jak już mogę wybrać to whisky Lubie :)

Kasia831 ah to ja mogę butelkę wypić i ewentualnie zasnę jak menel, aczkolwiek trzeba będzie od nowa wypracować te umiejętności:D.

Misia noo to mi się podoba, moje koleżanki mają słabe głowy i nigdy nie mam się z kim napić. Spijemy się kiedyś na forum za parę lat haha

Ewella polecam :) A whisky nie lubię:p

Miłego piateczku!

Aniek42 witaj!:) kiedy masz termin? Skąd jesteś?

W Kauflandzie są też winogrona w promocji jak coś:p

Maziajka nie wiem czy są w Tychach ale byłam kiedyś w Pszczynie na food truckach też:D polecam skus sie kiedys:) pomijając burgery to są tam dobre langosze [emoji16][emoji16]

Kasia831 też uwielbiam wino[emoji173] wódka mnie zawsze wpuszcza w maliny więc od dłuższego czasu jestem wierna winom:D ja mam szkole w maju:p

Bulkaasia oj wspolczuje:////

Inka super super wygląda prawie jak nowy:)

Ewella ja jestem fanką miecha więc jem tam burgery :D ale są też jakieś greckie rzeczy, węgierskie, pierożki chińskie?, zależy co przyjedzie. Jakieś słodkie kebaby, owoce w czekoladzie, kurczaczki, frytki belgijskie.. Nie orientuje się jakoś mega bo ja tam jem zawsze to samo. Mają fanpage na fb sk food truck :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A wiecie że są już grudniowki na forum :) to mi dało do myślenia, że już niedługo.
Leżę sobie właśnie i synuś daje popis, czuję judoke, chyba jakieś przewroty robi :)
Tata kończy malować i zaraz zacznie się sprzątanie. Wypisałam sobie co muszę zrobić zanim kupimy szafki dla dzidzia. Może w przyszłym tygodniu się wyrobię, póki męża jeszcze nie będzie.
No i dzwoniłam w sprawie szkoły rodzenia. Na najblizszy turnus miejsc już nie ma, ale mam zadzwonić we wtorek bo może kogoś przełoza na później bo jest kobietka w 13, 16 i 18 tygodniu. I kilka jeszcze osób nie potwierdziło.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :)

U nas piękna wiosna za oknem..dziś 15 stopni..oby już tak zostało..
Na obiad były dziś młode, pieczone ziemniaczki i kotleciki z łososia z sałatką..

U mnie siara jeszcze nie leci..ale biust wygląda jak napąpowany ;) mógłby już taki zostać ;)

Młodą też czuje różnie..czasem nisko a czasem trochę nad pepkiem..

Życzę wszystkim miłego dnia ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry