Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobrypiękne słońce za oknem i aż chce się żyć!!!
Na "własnych smieciach" wszystko wygląda nieco inaczej.. Nie mogę się do spokoju przyzwyczaići ta cisza..
Abed mój mąż umowę będzie miał od kwietnia.. Także na razie nic mi nie wiadomo o tym by jakiś pakiet medyczny miał posiadać... Raczej nie sądzę... Ale pewności nie mam. Tak jak pisałam jeśli będzie konieczność pójdę prywatnie... Ale sprawdzałam przychodnie na ujastku i dr Jarząbek i dr Wojas tam przyjmują, a opinie maja pozytywne... Może i wy coś o nich słyszałyście??
Ale mi się dziś nic nie chce... Posiedziałabym na słońcu, pogrzala się trochę... No lenia mam okropnego![]()
Tymuniek jak podoba Ci sie ten wozek,to zamow goDziewczyny biorę prenalem i tantum verde doszedł kaszel w nd mam ważny wyjazd i muszę być zdrowa bo bardzo mo zależyechh tak to jest jak był upał laziłam na krótki rękaw i piłam z lodówki picie i mam co mam.
Dziewczyny wczoraj długo zastanawiałam się nad wózkiem który mi się bardzo podoba i pomyślałam że jak gin się pomylił i to nie Lenka a wózek muszę zamówić minimum 6 tyg wcześniej a jest w kolorze pudrowy róż z siwym to może lepiej jakiś uniwersalny kolor wybiorę...
To ten wózek
Link do: Wózek Roan Bass Soft Eco Leather Romantic Pink Głęboko spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl