Moja młoda w poprzek jest ułożona, więc póki co żadnych dancow poniżej nie czuję.
Aim - no niestety tak to właśnie jest z planowaniem. Nic na siłę. Kiedy sobie odpoczniesz jak nie teraz? [emoji6]
Misia - kurcze... Żeby mi tylko powieka skalala. Noc w noc mam mega skurcze w lydkach (w poprzednim tygodniu chociaż w 1 nogę mnie atakowaly, a w tym już obie nogi wykreca) - 2 dodatkowe tabsy przed snem nic nie pomagają. Lekarz zabronił mi już zwiększać dawkę.
P.S. Ale z Ciebie rasowa lwica na tej fotce [emoji3]
Bułkaasiu - współczuję dodatkowego zmartwienia w postaci cukru :-(. Trzymam kciuki za szybkie ogarnięcie dietki i samych sukcesów w otrzymywaniu dobrych pomiarów :-)
Tea - dużo sił Ci życzę i milutko spędzonego weekendu [emoji3]. A nie możesz męża wywalić do innego pokoju? Ja mojego każdorazowo szturcham, a jak to nie pomaga, każe zmienić bok na którym śpi [emoji6]
Aniek - też mi się krótkie fryzurki podobają, ale... Obecnie łatwiej jest związać niż co rusz modelowac. Zobaczę jak będzie z ich kondycją po porodzie i akcji z karmieniem, wówczas zdecyduje się na coś konkretnego [emoji4]