reklama

Lipcowe mamy 2017

tea80 - wszystkie 3 imiona są bardzo ładne, ale chyba najbardziej podoba mi się Liliana :) Od razu mi się kojarzy z kwiatem lilią i z naszą forumową Lilith :)

Lilith - Kiedy Ty dziewczyno znajdujesz czas, żeby tak ogarniać wszystkie sprawy forumowe ? :)

misia12 - może obtłuszczone podniebienie miękkie nie jest najlepszym sformułowaniem, ale powiem tak : "ma już drugi podbródek i coraz mniej widać szyję :p", co nie zmienia faktu, że jest najukochańszym facetem na świecie dla mnie :D

Nika999 - łączę się z Tobą remontowo, wiem ile przy tym roboty a ile nerwów !

Kasia_831 - powodzenia w poszukiwaniu mieszkania. Na pewno coś znajdziecie w cenie skoro wcześniej wynajmowaliście domek i daliście radę go opłacić. Ważne, żeby nie zostawiać tego na ostatnią chwilę bo sama przeprowadzka to też wyzwanie.

reklama
Oliweczka PregLive to apka:)
Jestem po lekarzu dostałam inhalacje pulmicort na kaszel i do inhalacji jeszcze na katar jakiś tam inny nebu-dose niby w ciąży można...jak nic nie pomoże to mam przyjść po jakieś tabletki...boli mnie trochę jak by żołądek:( mam jeszcze krupniczek kisiel do skonsumowania leżę i pozdrawiam z wyrka:)

Tymuniek - ale Cie bidulo wzięło :-(

Alex - gratuluję znanych egzaminów próbnych! I jeszcze bardziej gratuluję studnióweczki [emoji323][emoji512][emoji480] [emoji3]

Kasia - trzymam kciuki za mieszkanko [emoji110][emoji110]. Oby udało się Wam szybciutko znaleźć to co Was interesuje [emoji4]

Alex gratuluję zdanych egzaminów :) no i studniówki :D

Pumelova mój robi zdjęcia jako hobby i cały czas wszędzie gdzie idziemy, jedziemy a z wakacji mamy najczęściej ok. tysiąca ;) później wybieramy i zostawiamy najlepsze :) a ja gdybym miała robić na wakacjach to by bylo może z 10 zdjęć :D nie chce mi się tel wyciągać zawsze ;)

Tymuniek lez i odpoczywaj wracaj szybko do zdrowia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry