reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Misia no właśnie mój też będzie miał prysznic :D ja też mam w pracy jednak włosów nie mylam, ale żeby się nie spocic to jeździłam bez kasku.. Tylko prostownice brałam żeby poprawic. Więc za dużo zachodu i niebezpiecznie, chociaż większość drogi to ścieżkami rowerowymi;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella, bułkaasia - gratulacje [emoji3]. Dziewczynki ostro ruszyły wagowo [emoji106][emoji3]

Lilith - a u Was jak ładnie [emoji3][emoji3][emoji3].
Jest jeszcze troszkę czasu na przemyślenia, przedyskutowanie i poobserwowanie. Co by nie było - będzie dobrze [emoji4]

Ostatnia edycja:
Dziękuję :)
Jeszcze tylko jutra ta szyjka, nie wiem czy na badanie się umowi czy zaś scan.. No zobaczymy..
Posprawdzalam wszystkie parametry bo nigdy nie pamiętam norm na głębokość basenu czy p lub ri. Wszystko super :)

Kasiulka u Ciebie to już z 1,5 kg jak nic będzie.

Z SN czekam.. Nie ma się co rzucać, wszystko na spokojnie.. Ważne, że wiem na czym stoję.

Polaa czekamy na Twoje nowiny.

Bulkaasia, Lilith - gratuluje wizyt :)

Wszytkim remontujacym sie zyczę dużo cierpliowsci.
My zamkaieszkalismy na swoim dokładnie po urodzeniu sie małej ...tzn do porodu mieszkalismy u rodzciów...a ze szpitala przyszlismy do naszego domku ...wiadmo, ze do dnia dziejszego nie udało sie nam 100% wykonczyc wszytkiego ..tzn tu brakuje lampki etc ...ale i tak jest super ...i az trudno uwierzyc ze za chwile bedzie biegała tu druga dziewyznka ;)

Jedne co mnie w tej sytuacji przerosło - to fakt, ze ja musiałam leżeć ..a mój mąż organziował sprzatanie z pomoca rodziców i przeprowadzke ze znajomymi ....a ja nie mogłam w tym uczestniczyć ...dopiero po porodzie przeorganizowałam i do sprzątałam wszytko po swojemu...
ale bez pomocy innych by sie nam nie udało...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry