reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megan ogromne gratulacje i wszystkiego najlepszego kochani wam życzę
Lilith mam nadzieję że czarny scenariusz się nie sprawdzi, będzie dobrze
Aim ale męża uszczesliwilaś no cóż takie rzeczy się zdarzają przejdzie mu
Ola w mój młody z tego co pamiętam z parametrów to też główka wychodzi większa niż na ten tydzień któremu powinna odpowiadać ale nie ma się co martwic
Tymuniek babydream jak najbardziej mają dobry skład jak kupiłam z hippa i babydream kilka kosmetyków
Paninka dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i szczęśliwego szybkiego rozwiązania
Widzę że dużo lipcowek dziś imprezuje więc dobrej zabawy życzę
Ja z grubsza ogarnęłam chatę jeszcze podłogę zmyje ale to wieczorem zaraz wybieram się z corą na zakupy a później jadę do teściowej na herbatkę
Moja Zuzia dzisiaj grzeczna jak aniołek bo jutro na obiecane kulki i basen więc się stara żeby nie zawalić sobie.

Megan, super! Gratuluję! I ślub i wizyty! Czekamy na foty [emoji4]
Ola W gratuluję udanej wizyty [emoji4]
Pumelova, baw się dobrze na urodzinach!
Paninka, sto lat! Udanego imprezowania! [emoji4]

Ja na 3 prenatalne idę w 29+5

My dzisiaj kupiliśmy wózek! Co prawda będzie teraz stał w kartonie 3 miesiące, ale mamy największy zakup z głowy [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone a jaki kupiliście? Nasz już prawie miesiąc leży i się kurzy :P
Ps zdaje mi się albo wcześniej pisałaś o cardio coś ze ćwiczyłas? Czy co tam ćwiczyłas że zakwasy masz? Pochwal się :)

tea80 może ten ból to właśnie wynik zmiany diety, ja kiedyś tak miałam jak sobie dietę wymysliłam, organizm musiał się przyzwyczaić
aim ja tez zawsze tak ma ;) jak cos zepsuje to coś czego już nie ma i trzeba wymyślać jak to ładnie zrobić :)
Mumusia_Muminka ja na skierowaniu mam 28-32 tydzień :)

ja już lepeij chociaż dziś bym spała cały dzien :) na szczęście maż wczoraj dom posprzątał ;) bo chciał miec wychodne dzis cały dzień ;) to ja tylko obiad i pranie robiłam, i oczywiście z małym siedzę :)

Witam. Jestem szczęśliwa bo wymieniłem nosidełko. Wspominałam Wam że pas był za krótki aby je przymocowac. Teraz wszystko gra.
Posadzilismy z mężem ziemniaki na działce. Ale było wyzwanie
buziaki !!!

misia12 miałam problem z kamieniem w woreczku i też niepotrzebnie zwlekalam z zabiegiem. Po 3 latach dostałam bardzo długi atak kolki (7 godzin ) ból okropny. Pojechalam ba IP. Zdecydowałam sie na operację. Wcześniejsze ataki też bolały a trwaly do 3 godzin i bylo ok.

paninka87 100 lat Kochana !!

Hej mamuśki,

Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh

Buziaki

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aim, kupiliśmy w końcu Anex Sport. O ile dobrze pamiętam wy też taki kupiliście?
Porównywałam sobie jeszcze na miejscu z Roan Bassem Softem, ale jak dla mnie bez porównania, Anex fajniejszy, lżejszy. Mężowi też się spodobał, więc uznaliśmy że skoro akurat jest na stanie w sklepie to bierzemy :)
Jest też szansa że jutro kupimy fotelik z bazą, co prawda używany, ale od znajomych więc w super stanie. Jak się uda, to te największe zakupy będziemy mieć za sobą. Tylko teraz będzie to się walać po domu, bo u nas słabo z miejscem, no ale cóż, trudno. ;)
Ćwiczyłam jakiś tam zestaw ciążowy z youtube, fajnie mi się ćwiczyło, dość lekko, a dziś szok że zakwasy ;)

Inka, super że udało się wymienić nosidełko :)

Aha, ojej współczuję bardzo.. może nie martw się na zapas. Może się okaże że nie jest tak źle z tą blizną...

reklama
Aim, kupiliśmy w końcu Anex Sport. O ile dobrze pamiętam wy też taki kupiliście?
Porównywałam sobie jeszcze na miejscu z Roan Bassem Softem, ale jak dla mnie bez porównania, Anex fajniejszy, lżejszy. Mężowi też się spodobał, więc uznaliśmy że skoro akurat jest na stanie w sklepie to bierzemy :)
Jest też szansa że jutro kupimy fotelik z bazą, co prawda używany, ale od znajomych więc w super stanie. Jak się uda, to te największe zakupy będziemy mieć za sobą. Tylko teraz będzie to się walać po domu, bo u nas słabo z miejscem, no ale cóż, trudno. ;)
Ćwiczyłam jakiś tam zestaw ciążowy z youtube, fajnie mi się ćwiczyło, dość lekko, a dziś szok że zakwasy ;)

Inka, super że udało się wymienić nosidełko :)

Aha, ojej współczuję bardzo.. może nie martw się na zapas. Może się okaże że nie jest tak źle z tą blizną...
Tak dokładnie też go mamy :) podrzucisz mi link do ćwiczeń? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry