Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są całkiem podobne. Jednak na żywo roan jest masywniejszy, cięższy, większy. Na zdjęciach wygląda o wiele korzystniej niż na żywo. Tak jak wcześniej go brałam pod uwagę, tak po wymacaniu byłam totalnie na nie. Ale to oczywiście tylko moje zdanie [emoji6]Linione nie gadaj zdecydowałaś sie na Anex a spacerówki w anex sport nie jest czasem mniejsza od roan bass soft takie odnoszę wrażenie po fotkach...

i pomyślałam jak to mnie mogą rano staranowac-ale córkę wiozę na późniejsza godz do szkoły to już mogą być przebraneHej mamuśki,
Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh
Buziaki
![]()