reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan to nasze dzieciaki będą chyba w tym samym chodzić, śliczne te ciuszki

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Witajcie Lipcówki :) chciałabym się dopisać, przychodzę z wątku chłopiec czy dziewczynka, jak zaplanować płeć dziecka :) to moja druga ciaza. Mam juz trzyletniego synka. Oczekuje coreczki :)
Witam sie serdecznie , termin mam na 14.07 wpisany w karcie. Odrazu mam pytanie , czy któraś ma taki termin także ?:) który to w końcu tydzien ciąży no bo wg usg inny, wg miesiączki inny i już zglupialam :) pozdrawiam was i do uslyszenia:) Katja.

Linione nie gadaj zdecydowałaś sie na Anex a spacerówki w anex sport nie jest czasem mniejsza od roan bass soft takie odnoszę wrażenie po fotkach...
Są całkiem podobne. Jednak na żywo roan jest masywniejszy, cięższy, większy. Na zdjęciach wygląda o wiele korzystniej niż na żywo. Tak jak wcześniej go brałam pod uwagę, tak po wymacaniu byłam totalnie na nie. Ale to oczywiście tylko moje zdanie [emoji6]

Katja, witaj [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha , ewella , kika - cos czuje ze duzo dzieciaczkow bedzie lidlowsko ubranych :D o ile uda nam sie upolowac:o ja z kolezanka ruszam na otwarcie bo akurat do pracy mam na 9 takze przed wstąpie:D kolezanka bedzie polowac na wieksze a ja na mniejsze takze bedziemy wspólpracowac [emoji23] i jeszcze sie smiala ze jak baby sie rzucą to ona bedzie odgradzac teren co by zadna mnie nie staranowała:D

Zycze Wam udanej nocy :* mój krejzolek wlasnie tanczy w brzuszku :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha trzymam kciuki żeby dzidziuś jak najdłużej mógł posiedzieć u Ciebie w brzuszku ale teraz bardzo musisz się oszczedzac-dla jego i swojego dobra!:tak:

Linoone gratuluję udanego zakupu-oby służył jak najlepiej:)

Katia witaj i gratuluję córeczki-fajnie że będziesz miała parke:tak:

Megan super info-ja już miałam ten dzień w kalendarzu zaznaczyć :laugh2: i pomyślałam jak to mnie mogą rano staranowac-ale córkę wiozę na późniejsza godz do szkoły to już mogą być przebrane:( ale za to kolejek może nie byc:)

Dobrej nocy życzę :)

Alex na 13 lub 12 zależnie od aplikacji :)
Linoone ale Ci fajnie że masz już wózek. Od razu tyle myślenia odpada.
Inka to masz problem z głowy z nosidelkiem. A duża macie działkę że ziemniaki sadzicie? U mnie to w mieście nie za wielką, z warzyw to buraki, ogorki, pomidorki itp.
Aha już kawał chłopa, dotrwacie wierzę w was byle do 36. To już niedługo. Trzymam kciuki mocno.
Megan no chyba się przejadę do Lidla chociaż boję się dantejskich scen i rzadko tam chodze, a właściwie może z 5 razy byłam :)
A u nas wyszła spontaniczna IKEA. Więc szafki kupione i wanienka :) jakby co to jest promocja za 500 PLN za szafy PAX 50 na kartę rabatowa. Tym razem brałam jedna PAX a jedna besta.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej mamuśki,

Jestem podlamana na maksa, z tych dobrych rzeczy to synek waży już około 1300 , wszystkie narządy super, długo podgladalismy buzke i nawet wyglądało jakby się uśmiechał, słodziak [emoji7] i teraz ja i moja macica, rozchodzi mi się blizna na macicy po pierwszej cc i jest bardzoooooo cienka. W przyszłym tygodniu muszę zrobić ktg i jeśli będzie kiepsko to szpital [emoji22][emoji22][emoji22],prawdopodobieństwo że donosze do 39 tygodnia małe [emoji24]. Martwię się strasznie, szkoda mi synka bo biedny czuje ze się stresuje Ahhh

Buziaki

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha wspolczuje Ci bardzo, odzczedzaj sie maksymalnie i stosuj do wszystkich zalecen lekarza, mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i donosisz dzidziusia do terminu. A ile temu mialas cc?

Katja zapraszamy!:) termin liczy sie podobno z usg, jak na tym pierwszym usg genetycznym byls roznica terminu z tym wyliczanym z om od tygodnia- wtedy liczymy tym terminem z usg. Jak roznica byla mniejsza, tp liczymy tym terminem z om. Tak mowil moj lekarz. Ja mam termin na 17 lipca i w poniedzialek zaczynam 27 tydzien (7 mies, III) trymestr, to Ty z terminem na 14 o ile sie nie myle w piatek zaczelas 27 tydzien, gratuluje wejscia w trzeci trymestr!:)

Linoone fajne te zajecia:)

Aga zdolniacha, przyjechalabys do mnie pomoc mojej corze robic palme wielkanocna hihi;)

Paninka wszystkiego naj naj naj!:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry