Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo dobrzeAim a jak się czujesz z myślą że będziesz rodzić wśród ludzi z którymi pracujesz? W sensie że będą Cię oglądać od drugiej strony![]()
Ola, tylko pamiętaj, że do tych lepszych lekarzy od USG trzeba się z dużym wyprzedzeniem umawiać, więc lepiej nie czekać z tym, żeby był jakiś termin.Aim a jakie np? Bo on robił dokładne i pozostałe pomiary (nie tylko główki) sa ok. Wiec jakby ta za duża głowa jedt jedynym, co jest nie tak. Wodogłowie wykluczył
Dziekuje Wam za wsparcie, to duzo dla mnie znaczy. Staram sie myslec pozytywnie, ale jest ciezko.
Maz juz szukał siatek centylowyxj dla dorosłych. Znaleźliśmy tylko do 18lat. Niemniej jednak wg nich ja mam dolna granice, a on ponad normę. Wiec sie jkos specjalnie nie pocieszałam
Tym bardziej ze dziecko jego siostry ma diagnozę aspergera.
Tak, ten lekarz mi zalecił powtórzenie ok 31 tygodnia i podał kilka nazwisk, ktore poleca, wiec na pewno to zrobie, chociaz no noe czarujmy sie- nie licze na inna opinie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom