Witam po świętach!
Anita gratuluję zakupu !
My też mamy brązowo- żółty, na dodatek wygląda kosmicznie

właśnie chciałam neutralny i mam to gdzieś czy komuś się podoba.
Chybra zazdroszczę bardzo tego zapału i energi do ćwiczeń.
Przyszła mamusia fajny zestawik

też udało mi się coś kupić, mimo że robiłam 2 podejścia, bo ilość i zachowanie ludzi mnie przeraziło.
Truskawka nie chodzę na masaże, ale chętnie bym poszła. Od dwóch tyg.strasznie boli mnie kręgosłup. Ciekawe czy ten masaż faktycznie pomaga?
Kasiulka gratuluję 8 miesiąca! Jejku, ty już masz tak blisko spotkania z maleństwem..
Ewella trzymam kciuki za glukozę!
Kasia opinią innych, a szczególnie teściowej nie ma co się przejmować. To Wasze maleństwo i co komu do tego, kogo za chrzestnych wybierzecie? Szkoda Twoich nerwów.
Misia dziękuję, palec cały

paznokcie muszę zrobić, a ostatnio strasznie mi się już nie chce tyle godzin siedzieć.
Moja waga właśnie też taka jak przed świętami, to postanowiłam teraz kawałek serniczka zjeść.
Tymuniek gratuluję, piękności małe!
Linoone do czwartku dojdziesz do siebie
Pumelova ja też nie przepadam za wodą z solą

To w sobotę znów masz obżarstwo? Ale pewnie wytańczysz. Obyś wyzdrowiała.
Inka wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej. A facet siostry dziś jest, a jutro może go nie być, skoro już tyle razy się rozstawali.
Byłam dziś robić stopy u kosmetyczki. Są już do sandałków

pytałam o tę maskę złuszczającą. Pani powiedziała, że można robić tylko może nie za często. Napisane jest na opakowaniu, że nie wskazane w czasie ciąży, bo tak naprawdę nie ma przeprowadzonych badań na ciężarnych. Produkt jednak nie przenika do krwiobiegu, działa wyłącznie miejscowo na skórę.