oliweczkaa
Fanka BB :)
Linoone- moze ta huśta to jest pomysł? Hmm mieszkam na 1 tragedii nie ma ale juz tez co ja nie wymyślałam
*niania z kamerka i biegiem na dół na minutę - jak bedzie jeszcze spała
*ogloszenie na klatce - moze jakis dzieciaczek chciałby dorobić grosz i zabierać rano przed szkoła na 5/10min
*lub nosidło -ale jak pogoda bedzie taka jak teraz? Zabójstwo
lub deszcz cokolwiek..
Rodzice daleko teściowa tak samo a mąż jak jedzie to na 3msc to tez z psów nie chce wariatów robic zeby co 3msc dawać to do rodzicow to do nas.. ehh w koszyku przez balkon moze?! [emoji31][emoji31][emoji31] ERROR !!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
*niania z kamerka i biegiem na dół na minutę - jak bedzie jeszcze spała
*ogloszenie na klatce - moze jakis dzieciaczek chciałby dorobić grosz i zabierać rano przed szkoła na 5/10min
*lub nosidło -ale jak pogoda bedzie taka jak teraz? Zabójstwo
Rodzice daleko teściowa tak samo a mąż jak jedzie to na 3msc to tez z psów nie chce wariatów robic zeby co 3msc dawać to do rodzicow to do nas.. ehh w koszyku przez balkon moze?! [emoji31][emoji31][emoji31] ERROR !!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie chcę mieć żadnego chomika, rybki czy czegoś takiego, tylko psa, ale chcemy poczekać aż dzieci trochę podrosną aby nie nawalić sobie tylu obowiązków na raz
Nie lubię tego mojego racjonalnego myślenia, najchętniej to już bym jakiegoś ogarnęła heh.