Tymuniek wow to już prawie za chwilę zobaczysz swoje maleństwo!
Liluli za 2h jedziemy po farbe haha challenge accepted
oo grill - widocznie kiełbaski są na dobry sen haha
Inka wow ile pierogów! kciuki za wizytę
misia bidulko dobrze że pojechalaś na IP. Cieszę się że wszystko w porządku z dzidziem. Nie widziałam nigdy takich plamek ale to pewnie coś z krążeniem. Oby się nie powtórzyło żebyś nie musiała zostać!
Paalinaa masakra z tymi skurczami :/ mam nadzieję że z powodu tej super opieki nie urodzisz w domu jak Cię będą tak olewać :/ trzymam kciuki żeby do środy wszystko było w porządku :*
tea też mam mega apetyt! bardzo wspólczuję Ci tej diety..
Katja ojojoj a zająca złapałaś?

p.s. co do grzybicy mój mąż miał na paznokciu dużym na stopie - cały czas mu schodził paznokieć i był taki brzydki po bokach więc go wysłałam do dermatologa i się okazało że to grzybica. brał jakieś leki (ale pewnie Twój 3latek by ich nie dostał bo jakieś silne były), czymś smarował a dodatkowo musiał wszystkie buty zdezynfekować formaliną. Ale nie wróciła już

)
Jenny zakupy na pewno poprawią Ci humor!
aga km ZWOLNIJ! :*
Ola W, aha83 dobrze że w jednej klatce nie mieszkacie hahah
Paninka to trzeba było powiedzieć żeby Was na obiad gdzieś zabrał to byś miała czas no i nie musiałabyś gotować
ewella cudownie że remont szybciutko idzie

) ja mojemu tak marudzę że powiedział że do środy ma zamiar skończyć! Pokój Agatki już pomalowany i posprzątany, już ustaliliśmy jak poustawiamy wszystko

) i też będę prała niedługo
Linoone to ja mam czasem tak że przechodzę gdzieś i okazuje się że się nie mieszczę haha zawsze mnie to zaskakuje
i też śpię w czasie remontu bez rogala bo śpimy w innym mieszkaniu na małym łóżku i mój rogal się już nie mieści haha - bolą mnie biodra (ale to pewnie z kształtu łóżka) i kręgosłup

ale jeszcze 2/3 noce i wracam do siebie
Słoneczko wróciło! dziś jadę z moim po farbę po łóżeczka i do jego pracy na chwilę (więc o 9 rano muszę być na bóstwo bo nie znam jeszcze jego szefa

) a o 14 mam w końcu paznokcie u stóp <3 i mogę pomykać w sandałkach. miłego dnia!