Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę ja jakąś rozbita po tej wizycie wczorajszej, sprawdziłam jak to wyglądało na usg 29 tyg u Kacpra i miał 2 tyg różnicy między głową, a ciałkiem, a nic mi nie kazali kontrolować, Leon ma 3 tyg różnicy, no ciekawe co moja dr powie, ale to dopiero w ponA tak w ogóle to wiecie co się robi gdy hipotrofia się potwierdza? Bo ja nie mam pojęcia.
Na pocieszenie nażarłam się murzynka , mama akurat zrobiła
Co do mózgu ciążowego to i w tej i w poprzedniej ciąży miałam z nim problem, nie trybi tak jak powinien i wszystko do kupienia czy zrobienia czy zapłacenia zapisuję w aplikacji w tel i oczywiście w kalendarzu. Jestem spokojniejsza.
Ubranek jeszcze nie wiem ile i jakie wezmę, po pt szkole się dowiem, wtedy mam ostatnie zajęcia i jakieś tam gifty i listy do szpitala dostaniemy.
A z oczami zauważyłam, 2 tyg temu, że mam gorzej, poprzednio też tak było i po ciąży wszystko wróciło do normy. Niech tak będzie, bo muszę się mega skupiać gdy jeżdżę i irytuje mnie to.
Nie wiem co dziś będziemy robić. Nie mam na nic ochoty i chyba nawet ma coś burzować, muszę sama z synusiem posiedzieć dla św spokoju. A jutro do kumpeli skoczymy, co by się wygadać i odmóżdżyć.
Buziaki brzuszki![]()
Chybra skonsultujesz się ze swoją lekarką, może zleci jeszcze jedno usg - tu jest możliwy taki błąd pomiarowy że wszystko się może zmienićnie martw się!
Jeśli chodzi o ZUS to w mojej pracy też dziewczyny nie miały, ale wszystkie inne ciężarówki znajomych tak - już nie raz poruszałam ten temat tutaj. Teraz zapytałam Was tylko kochane moje czy ktoś miał kontrolę w tak wysokiej ciąży czyli po 33 tyg.
aim myślisz że dojdziecie do 2,5kg?spodziewają się takiego przyrostu? plus jest taki że łatwiej Ci będzie urodzić!
Madziazt ja byłam pewna że wykupię położną, ale myślałam że za 800zł to jakieś cuda z jej strony będą a dowiedziałam się że u mnie w szpitalu polega to na tym że ona po prostu jakbym trafiła na zmianę [czyli 7 lub 19] to nie pójdzie do domu tylko zostanie dla mnie + 2h po porodzie będzie z nami. Kurczę myślałam że to będzie coś więcej, że do mnie zajrzy po porodzie i że będziemy friends 4ever.
Misia faktycznie lekki nieogar się z Ciebie zrobił
wydaje mi się że wanienka koło przewijaka to słaby pomysł - gdzie dasz te wszystkie akcesoria do kąpania? [te wszystkie bo jeszcze nie wiem jakie haha] no i jak ja bym postawiła tak wysoko wanienke to bym do środka nie sięgła ale ja mam 1,6m ale nie przymierzałam w sumie
Kasia831 ja krwotoki więc nie można tego nazwać krwawieniami![]()
ewella super że pokoik już prawie gotowy! u mnie gotowy pokój Agatki i salon i wszystkie okna pomalowane. Dziś malują przedpokój i chyba skończą! łóżeczko już nawet 2 razy pomalowali i nawet odcień nam pasujeale jeszcze raz trzeba machnąć bo się biały przebija gdzieniegdzie
z tymi ciuszkami to fajnie że nie musimy mieć bo ja mam odwieczny problem z rozmiarem. przygotuje na wyjście ze 2 różnej wielkości komplety i potem się będziemy martwić
![]()
Patuszka ważne że sytuacja w tej chwili opanowananiech siedzi malutka w brzuszku jak najdłużej :*
No chyba tylko tak muszę myśleć i wszystkiego na 100% dopiero się dowiem przy porodzie.