reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja nawet nie wiem gdzie bym sie udała jako do drugiego.... mam wybrany szpital na wołoskiej i nie biorę pod uwage, ze nie bedzie dla mnie miejsca! :D
Musi byc i kropka! :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie tylko jeden szpital więc nie mam takich zmartwień jak Wy :)
U mnie lekarz ostatnio 2 razy mierzyl brzuszek ale nic niepokojacego nie stwierdził.
Dobrze że poszłam na strych bo nic tam z maluszkowych ciuszkow nie ma !!!!! Albo dałam kuzynce M albo wszystko jest u siory. Robię dochodzenie :)

Ja to nawet nie chce myśleć co by było gdyby zabrakło miejsca dla mnie w moim szpitalu, gdzie ja się pokaże z taką dokumentacją jaką mam :P ale przynajmniej jeden plus-żaden szpital w mieście nie każe mieć więcej rzeczy niż mój do porodu więc bym miała wszystko lub za dużo tylko :D

Dziewczyny mam pytanie odnośnie grupy krwi. Mój wynik grupy krwi mam w przychodni, gdzie chodzę na NFZ i teraz przed porodem ginekolog mi wyda ten wynik (oryginał) czy lepiej zrobić badanie grupy krwi na własną rękę a tamten wynik zostawić w przychodni ??

Też bym nie robiła. Wpieli mi w poradni w kartę ciazy pierwszy wynik.
Muszę pochwalić mojego synusia. Właśnie się martwiłam że po śniadaniu coś się nie rusza. Kazali mierzyć w szpitalu po wizycie na IP ruchy przez godzinę po posiłku. Zjadłam śliwkę w czekoladzie i młodego ruszyło, kopie mamusie aż miło :) dziesięć ruchów to mam na minutę, a teraz jeszcze czka sobie :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie mamusie.
Próbuje was doczytać, ale naprodukowałyście strasznie dużo.;)
Pumelova komunię jakoś przeżyłam. Trwała 1.5 godz. i po południu nieszpory 1 godz. Fajnie dzieciaki sobie poradziły, było wzruszająco.
Imprezka fajna, jedzonko ekstra, tylko to siedzenie do 20.00 było katorgą dla mojego kręgosłupa. Teraz do końca tygodnia biały tydzień, w piątek mamy pielgrzymkę i z głowy. W sobotę tak mi nogi spuchły, że wieczorem pojechałam nowe buciki na komunię kupić, o rozmiar większe, bo w żadne nie wchodziłam.
Wczoraj i w nocy były u nas mega burze i ulewy, wszędzie szkody i podtopienia, masakra.
Moja mała żabka od 3 dni ma 3-4 razy dziennie czkawkę, ale czuję tak nisko w podbrzuszu.
Wczoraj czułam się bardzo źle, aż się wieczorem popłakałam. Bolał mnie brzuch i był ciągle twardy, krocze mnie bolało od południa. Dziś już lepiej.
Acha i od wczoraj mam jeszcze kafelkarza. Robi nam płytki na całym dole. To może nam się uda wprowadzić do lipca? Chociaż częściowo..??
Gratuluję wyników wizyt i trzymam kciuki za mamusie przed wizytami.
Aga_k_m jak się nie mylę to twoja córcia miała urodzinki? Samych cudowności dla solenizantki!
Lilith gratuluję nowego domku!
Odezwę się w wolnej chwili. Miłego dnia brzuszki!

reklama
Mumusia zrób kopie, a oryginal weź z przychodni. Tutaj raczej nie popełniają błędów. Ale dziwne że jest w przychodni a nie dali Ci od razu oryginalu. Ja dostałam oryginał a sobie zostawili kopię wyniku.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry