Cześć wszystkim!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki-i tym które już mają dzieci i tym które już niedługo będa je miec

Paninka Abed gratuluję udanych wizyt i super wagi maluszków!
Aniek szczęśliwej podróży i udanej pielgrzymki!
Dziewczyny mam nadzieję że spotkanie wyjdzie wam super- tego zycze

Megan dużo zdrówka życzę!
Paninka postaraj się dużo odpoczywać i leżeć-maluszek ma jeszcze czas więc niech dotrwa chociaż do bezpiecznych tyg.
Madziazt super prezenty z rana

Moja corcia też z rana życzenia mi zlozyla
Ja wczoraj na wizycie lekki ochrzan-że nie poszlam do innego gin sprawdzić szyjki (teraz bardzo musimy jej pilnowac), ale jak zbadala mnie na fotelu a potem zrobila usg szyjki to była w szoku że przy bliźniaczej taka dłuuuga i zamknięta.
Powiedziała też że w 36 mnie położy do szpitala, ale wtedy jeszcze nie wiedziala jak długa jest szyjka-ma ponad 5

Tak więc nie wiem czy będą tylko 2 wizyty (wtedy będę w 35 tyg) czy pokusi się jeszcze o jedną. I za 3 tyg znowu skierowanie na badania morfologii itp i HIV-tu mnie zdziwiła bo myślałam że tylko raz robią, a Wy mialyscie 2razy robione badania?
Jadę po małą do szkoły a potem prasowanie alby i innych pierdół i muszę ogarnąć produkty na ciasta bo jutro musze je upiec i owoce kupic

Miłego dnia życzę
Emol masakra z tą woda

Ja myślałam w pierwszej chwili że rosół zrobiłas

Niech jak najszybciej wam to zrobią bo tak przecież nie da się zyc-to już ze studni jest czystrza