Hej, hej [emoji3]
Misia - dzisiejsze moje myśli są skierowane wokół Twojej osoby - powodzenia Kochana [emoji8] [emoji110][emoji110]
Coralic - ojej.. Dlaczego małemu zapobiegawczo nie podali antybiotyku po narodzinach? Przecież takie chyba są procedury .
To pewnie dłużej Was potrzymaja, co by wszystko sprawdzić.
Malutki jest śliczny - i ten uśmieszek [emoji7]. Raz jeszcze ogromne gratulacje.
Ola - coralic miała gbs dodatni, stąd podpytywalam jak to w praktyce wyglądało na porodówce, bo poród był mega szybki.
Pumelova - pokarm z pewnością masz [emoji4]. Agatka nie jest wspomagana mm?
Alex - myślę, że 2 tygodnie zostanę na starym mieszkaniu, póki mężowy nie przestanie kurzyc na chatce. W przyszłym tygodniu montuje drzwi wewnętrzne. Czekamy na schody kamienne (też powinny być w przyszłym tygodniu) no i zostaje antresole zrobić pod nieobecność Jagody. Caly czas coś się tam dziubie, i dziubac pewnie będzie się jeszcze dłuższy czas. Nosi mnie by też cos pomoc.. Ale zostawiam sobie te chęci na czas poporodowy.
Mamusia Muminka - widzę, że podobnie czas wykorzystujemy na tuż przed rozwiązaniem (budowa, remonty, sklepy branżowe..) [emoji1]. Nie jest to złe (dzięki pracy i akcji z domem nawet nie wiem kiedy ciąża mi zleciala).. Obysmy tylko nie zaczęły rodzic w dziwnych miejscach [emoji6].
No właśnie - Karuzela? Wszystko w porządku?
Samych najlepszosci dla naszych tygodniaczkow: Jagoda i Mikołaj, wielkie buziaki od cioci Agi [emoji8][emoji8]