Hej
Paalinaa - moje gratulacje :* sliczny synek
Pumelova - z tą żółtaczką to fakt ze lepiej ze jestescie w szpitalu i pod kontrolą

a ty odpoczywaj[emoji14]
Moja mama ze mną musiala zostać 7 dni dluzej w szpitalu , wlasnie przez zoltaczke ale mam nadzieje ze z malutką wyjdziecie lada chwila

co do lokatorki w sali to wspolczuje

ja lubie sobie z kims pogadac ale co za duzo to nie zdrowo [emoji56][emoji23] a sale porodową to ty mialas miod malina [emoji173] w szpitalu w ktorym ja bede rodzic rowniez po remoncie i bardzo ladnie wygladają te sale ale ten róż mnie urzekł
Emol - u mnie czop odchodzil , termin porodu za 5 dni (6.07) , seks byl 2 razy (wow) skacze na piłce , wchodze po schodach , ograniczylam jazde samochodem i prawie wszedzie chodze , boli mnie brzuch czwarty dzien jakbym miala mega miesiaczki dostac , na ktg piekne skurcze , maly bardzo nisko glówką ( co czuje bo boli mnie krocze ) rozwarcie jakies tam jest i co ? Uparty po tatusiu Dominik dalej siedzi w brzuszku

jutro Kamil ma urodziny i ma tez nadzieje ze sie zacznie

na wolne w pracy rowniez liczy haha a ja juz tylko marze zeby bylo po wszystkim bo ledwo sie ruszam

ale znając moje szczescie to dotrwam do daty wywoływania czyli 14.07 [emoji23][emoji23] jak dalej nic sie nie zacznie to 7.07 mam jeszcze wizyte[emoji14]
Dziewczyny trzymajcie sie , buziaki i czekam na kolejne dzieciaczki :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom