reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

No ja myślę, że na pewno będę tęsknić za brzuszkiem. Niby wszystko przygotowane, ale lękam się jak te dwa smrody ogarnę na tak małej powierzchni:confused: Przecież Kacper nie będzie czaił, że ma być ciszej. Ajj myślę i myślę. Jeszcze ten zasrany hemo... Spać się zbieram, a brzuchol się co jakiś czas spina.

Ostatnia edycja:
reklama
Kylesa nie bój się kobieto, trzymam kciuki.
Pola gratulacje :*
Ika nie pomogę bo to całe karmienie to dla mnie czarna magia.
Pumelova też próbujemy z tym masażem i jeszcze leżęnie brzuch do brzucha. Grześ lubi i na dziadku i na tacie. My też byliśmy na spacerze. Ja do lekarza, a dzidź z dziadkiem na bazarek po jabłuszka :) potem go dziadek po osiedlu przewiozl.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra przy drugim już się tak nie zważa na cisze, spokój. Zobaczysz będzie spał w każdych warunkach. My z półtora mies. Blanka byliśmy na weselu... spała w najlepsze :D
Mój chrzesniak wzdrygal się na każdy mniejszy szelest, teraz też hałas mu przeszkadza nawet krzyki mojej córy. Drugi synek siory przeciwieństwo. Nie ma co chuchac dmuchać, będzie ok.

Moj po 5 dniach w szpitalu śpi spokojnie. Tzn niespokojnie, bo ma kołki, bo jest głownie na mm zr wzgledu na moje przejścia. Pokarm mialamC ale nie byłam w stanie go nawet odciągać... teraz dopiero w domu działam z laktatorem na pobudzenie.
Natomiast jesli chodzi o odgłosy, to wszystko robimy normalnie. Tzn ok nie włączałam
Odkurzacza ani blendera jak śpi [emoji6] ale zmywanie, prysznic, normalna rozmowa itp na luzie.
I tak ma o polowe ciszej niz w szpitalu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane, dziś o 01:25 urodziła się Maja[emoji173] 3080g, 54 cm, SN
Pozdrawiamy, pózniej napisze więcej, ledwo żyje, ale warto było
1500088503-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry