Hej kochane,
U nas kupa wymuszana termometrem a dziś kupiłam herbatkę z kopru włoskiego i jej dałam troszkę.Od wczoraj wisi na cycku non stop, jak tylko nakarmie i ją odkładam to za 10 min ryk, już miałam dziś piersi flaki dla tego też podałam jej ta herbatkę żeby ją oszukać, mnie też pokarm musi sie zebrać a ona sie cholernie denerwuje jak jej nie leci.Była położna, jak zwykle mówi że to norma że dziecko nie ma kup ale będzie dzwonić w pt zapytać się czy się ustabilizowało coś.Emilka traktuje mnie jak krowę a u taty się uspokaja.Co jeszcze...dałam termofor na brzuszek i tak jakby sie uspokoila także polecam ale oczywiście nie w te upały które macie

Mała nienawidzi gondoli, ryczy w niej jak opętana za to w foteliku uwielbia, od razu śpi także na jakieś krótkie spacery będziemy używać fotelika.Nie wyobrażam sobie jak R pójdzie do pracy, chyba z głodu umrę, on wszystko ogarnia, w kuchni od piątku palcem nie ruszyłam.Mam nadzieję, że mała trochę się uspokoi do tego czasu.
Ja też popękałam do odbytu prawie ale zszyto minie pięknie, dostałam znieczulenie w zastrzyku i ogólnie Wogóle nie czuję tych szwów, nic mnie nie boli ani nie ciągnie.
Byliśmy dziś zarejestrować małą a jutro idziemy w spr ślubu bo chcielibyśmy szybciej.R stwierdził że fajnie mu sie mówiło w szpitalu o mnie moja żona hehe
Największy problem mam z odgadnięciem czy jest jej chłodno czy ciepło...wiem że niby sie sprawdza kark, plecki ale niekiedy mam.wątpliwości co do takiego sprawdzania.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom