Abed sprawdziłam - nic nie wpisała ale u mnie w książeczce nie ma miejsca na wage.. Swoją drogą opisała tylko jedna wizytę w książeczce, a była 2 razy plus pisałam jej smsa że wszystko ok. Mam nadzieje ze mnie nikt scigal nie będzie za brak wpisu, ja jej podpisałam 4 wizyty.
Jak nocka, lepiej?
Gratuluję 3 tyg [emoji173]
Ola W uswiadomilas mi że przestałam się tak pocic w nocy! Budzilam się mokra na początku i w sumie przeszlo.
Aniek mi się chce jeść zawsze i wszędzie. Upał nie Upał, taki typ;D
Gratuluję 3 tyg [emoji173]
Misia haha biedny Grześ. Ja już położnej podpisałam 4 wizyty na pierwszym spotkaniu i splawiam ja smsami.
Ja miałam wczoraj dokładnie to samo! Normalnie je 3h dziennie od 2 tygodni a wczoraj jadła 5h. Coś jest na rzeczy. Tyle dobrze że w nocy spala bo ja byłam wykończona o 23.
Ciekawe ile to potrwa..
Chybra nie miałam tak
Aniek mam nadzieję że opieka do mnie nie zawita - pewnie nie skoro ja jej podpisałam wizyty;-)
Przyszła mamusia kciuki za wywołanie dziś :-))
Paninka widzę hormony Tobą miotaja jak chcą:* mam nadzieję że dziś wyjdziesz do domku:-)
A wy tak do skutku (syna) będziecie się plodzic?

Kasia831 może gondola jest dla niej za duza? Wreszcie tam jakiś kokon żeby się czuła otulona:-) ja też tak miałam na początku że nie robiłam w domu nic poza karmieniem i gdyby nie mąż to bym się nawet nie wysikala. Ale ogarnęłam się z czasem:* nawet jem coś jak go nie ma ;-)))
Ja sprawdzam tylko na karku i najczęściej jest gorący bo młoda lubi chlodek
Super wynik w pasie!
Emol jak tam kupa, była?
Olisiaa gratulacje! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
My wczoraj po ciężkich bojach wyszliśmy na spacer bo tatuś oczywiście potrafi uspokoić dziecko (bo nie ma cyca) i 3h spacerowalismy. Potem kąpiel cyc ryk ćwiczenia cyc ryk cyc.. i tu zasnęłam nie wiem jak długo ja usypial

ale w nocy spala - 2:30 karmienie, 6:30 karmienie[emoji173] ale wygarnelam mężowi że ja rozumiem że on chodzi do pracy ale ja też jestem cały dzień na nogach a nie śpię w nocy ciagiem a on spi. To ja usypial
A w ogóle zagadalam nt pożycia małżeńskiego żebyśmy poczekali do wizyty u gina (mam dopiero za 3 tyg) to mój mówi ok ok byleby było bezpiecznie żebyśmy nie zaszli hahaha biedny już nie jest taki rodzinny :d
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom