reklama

Lipcowe mamy 2017

Jakkolwiek wygląda mój harmonogram to też karmię na żądanie. Wiadomo że jak chce jeść szybciej to przesuwam ćwiczenia tak żeby głodna nie leżała;-) ale dostosowala sie, te godziny jej pasują, a jak potrzebuje więcej to przecież jej nie zabronie:D

OLA w no u mnie pediatra podejrzewa alergię - stąd były problemy z brzuszkiem i stąd moja dieta. Może to mleko jak już się przyzwyczai - pomoze?

Emol ale.kapa:/ współczuję mamie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova moze tak. Z tymże ono jest hipoalergiczne, ale zawiera laktoze, tylko bardziej rozbita. Ale moze to nadal za mało i potrzeba jednak na jakis czas bez laktozy. Nie wiem No zobaczymy. Na razie zobaczymy jaka kupa bedzie jutro ;p i umowie nas w tygodniu znowu do tej babki z naszymi obserwacjami. Bo tak naprawde powiedziała, ze 2-3 dni wystarvza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze a ja super czułam się w ciąż. Po porodzie nawet mi brakowało tego, coś się skończyło.

Monti my rozdzielamy szczepionki tak: 6w1 i rotawirusy na jednej wizycie a za dwa tygodnie pneumokoki.

Niestety dołączam do grona tych z okresem [emoji27]

Emol my w sobote kończymy 7 tygodni. A dostałam dzis. Wczoraj mnie bolała głowa, nie wiedziałam czemu. Juz wiem ;)
Ale dosc skąpy :D i w zasadzie nie boli brzuch, co dziwne. Zobaczymy jak jutro bedzie ;)

Pumelova u mnie kp + mm ale jak się karmi dużo bo sie ma czym to sie nie ma czym przejmować (zazwyczaj [emoji6] ) więc spokojnie

Ten Designated survivor dość osobliwy, czego to amerykanie nie wymyślą [emoji16]

reklama
Monti pneumokoki dwa tygodnie później.
Emol podróż z przygodami, długo mama nie zapomni.
Judith współczuję @ ale to szybko idzie.
Odebrałam wyniki. Grzesia już trochę lepsze ale i tak poniżej norm. Albo on albo ja dostaniemy może jakieś suplementy. Zobaczymy. Moje super tsh w dolnej granicy więc odstawiam euthyrox. No i cukier na czczo - 94, a po 2 h po glukozie 75g - 90 :)
Byłam na mieście z koleżankami a Grześ zostal z dziadkami, zostawiłam mleko na w razie czego. Ale przespal im 3 godziny :) no ale żeby za dobrze nie było to jak wróciłam to tata mi mówi że ma biegunkę i stan podgoraczkowy :/więc teraz drżeć będę o Tulisia.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry