reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie porannie
Wczoraj w pracy Przez Black Friday bo byl u nas przedluzony i bylo 20% na wszystko wiec ludzie zwariowali. Zrobilismy tyle utargu ze wlosy deba stawaja.po pracy mielismy impreze swiateczna.bardzo fajnie bylo i pyszne jedzonko i potanczylismy no i wyszlo w pracy wczoraj wielkie Babyboom bo dwie dziewczyny powiedzialy Wczoraj ze sa w 13 tyg.jak jeszcze przed swietami ja powiem to szefowa czerwonej goraczki dostanie.wrocilam Jakob o 1 Do domu bo mnie ten Katar okropnie meczyl.akurat sie obudzilam i znowu okropny bol glowy. Wczoraj po apapie troche przeszlo ale niechce tak czesto brac. Sproboje dzisiaj waszych rad moze pomoze

Dziekuje dziewczyny Do pracy musze w srode dopiero wiec oby bylo juz lepiej

Lilith u nas tutaj np ja mam dzisiaj 9t0d i liczy sie 10 tydzien.tak liczy moj lekarz i Polozna.
f2w3flw15r2h1ssa.png
Ojej... Ale niespodzianka w pracy :) będziesz miała sojuszniczki :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka witam sie u mnie bedzie kolejny masakryczny dzien :-((((

Dorota zazdroszcze mi sie wydaje ze u mnie coraz gorzej ...

Arrow moze faktycznie warto podjechac gdzies moze masz za mala dawke progesterobu a boli Cie cos?

Lilith ja mam apke i ona wskazuje mi 10 tc a mam 9 + 1.

010igov3fkey3mez.png

Arrow, który masz tydzień? Nie lepiej podjechać na IP?
Wg om 9t1d. Nie wiem sama... podejrzewam ze dostalabym tylko więcej progesteronu i kazaliby leżeć... więc leżę odpoczywam. A jeżeli to jakiś krwiak czy cokolwiek innego to chyba wytrzymam z tym do wtorku do 9 rano. Nic mnie nie boli.. tylko p achwiny przy udach straszni mnie ciągną.
Podejrzewam ze może moje wczorajsze sprzatanie dało mi w kość. Porządki w szafie, mycie łazienki, 4 pralki, zmiana poscieli, odkurzanie, zmywanie.. chyba troche przesadzilam bo wczoraj padlam jak kawka.. :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ostatnio czytałam jakiś artykuł dotyczący nospy i "dzieci ponospowych" i zaczęłam się trochę wahać. Ale skoro buscopan jest lepszy, to przerzucę się na niego w razie czego.

Nienawidzę jak faceci patrzą na mnie przez pryzmat biustu i nie cierpię tych wszystkich niby śmiesznych żarcików na ten temat.
Wkurza mnie to, bo ja to nie tylko cycki, ale tego żaden facet nie jest w stanie pojąć.

Aga i oni pewnie sądzą, że Ty wcale nie wiesz o co im chodzi hehe.

Ja na szczęście nie korzystam za dużo z nospy. Ale też dodatkowo zaopatrze sie w buscopan.

Co do tych spojrzeń, itd, już na etapie szkoły i studiów (najpierw technikum budowlane, a następnie AR gdzie byłam na wydziale z kierunkami tj: budownictwo, geodezja, architektura, inżynieria środowiska, itp) musiałam sobie poradzić z chamskimi zaczepkami lub natarczywym patrzeniem - i nauczyłam się nie mieszać tym, i wręcz stwarzać kontrę, w której odwracam kota ogonem i to dany pajac jest ofiarą śmiechu wśród towarzyszy [emoji6]. Ale to moja "maska" ... w duszy zawsze mnie trzęsie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Arrow - może rzeczywiście te plamienia są wynikiem przeforsowania. Ale jeżeli do wieczora nie przejdzie - może warto przyspieszyć ta wizytę?

Karo, Sandra, Joanna - no to łączymy się w wieczornym bólu cyckowym [emoji3]

Karo - to jeszcze Kierowniczka musi zaciązyc [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry