Ola jak moja miała trzydniową wysypke to byłam przekonana, że to po brokułach no i zaczęłam przekopywać Internet.Okazało się że brokuły zawierają jakieś kwasy które są alergenami i te same kwasy są w prawie wszystkich owocach w tym w jabłkach!No byłam załamana, zwłaszcza że mi jeszcze mama powiedziała że ona całe dzieciństwo miała uczulenie na owoce.No ale na szczęście to był tylko wirus bo zrobiłam jeszcze jedno podejście do brokułów i tym razem było ok.
Jenny ja też bym posłała do przedszkola.Ja wiem że choroba goni chorobę no ale nie ustrzeżesz dziecka.Jak nie w przedszkolu to załapie gdzie indziej.Non stop miałam zapalenia oskrzeli będąc dzieckiem a później wyrosłam z chorób.
Misia moja jest najszczęśliwsza gdy ma nas oboje
Madzik ja też jestem zdania że kobieta zawsze da sobie radę, czy to z facetem czy bez

I czy ma dzieci czy nie
Linoone możesz przytyć wpierw bo mięśnie się wyrabiaja a tłuszczyk jeszcze nie znika

ale z czasem będzie znikał i będziesz chudnąć

Kurczę ja nie wiem ile ważę ale widzę że schudłam, chociażby mniej mnie jest w ramionach.Brzuch mnie wkurza bo jak stoję to jest płaski a jak tylko usiade to mi wszystko wychodzi:/
Emol spokojnie, ja jako osoba bezstronna nie widzę agresji ze strony porannej burzy

wg mnie obydwie wyraziłyście swoje zdanie i żadna żadnej nie krytykuje
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom