MaryH próbowałam różnych białych szumów ale tylko raz na nią to zadziałało.Moim zdaniem tu może być jakiś problem nadpobudliwości ruchowej.
Judith,Aga też tak może być aczkolwiek próbowaliśmy od urodzenia różnych godzin usypiania i jak ją kładliśmy spać wcześniej niż o 20.30 to zawsze robiła sobie drzemkę 15min i później 3gdz impreza.Jak ją kładziemy później to długo usypia ale jak już uśnie to śpi do 2.
Chybra mam kaszki Nominal.Ugotuj jabłuszko i zblenduj

Próbowałam na tarce zetrzeć na tych najmniejszych oczkach ale wszystko zatrzymywało się na tarce i się w nią wpijało-mało co z tego jabłka wtedy zostało.
Misia pamiętam moja mama miała taką plastikową tarke do owoców...taką że tarła ale jabłko nie przedostawało się na drugą stronę...też taką masz?
Judith mam owsiana z Nominal.Ale daję jej tylko miarke do mm bo ponoć więcej można ale w późniejszym wieku.Oczywiście dosypuje do tego też innej kaszki żeby rzadkie nie było.
Abed żadnej kaszki nie chce?Kukurydziana, jaglana czy gryczana mają słodkawy smak-moja baardzo lubi.
Ewella też mam kryzys z gotowaniem...
Dziś po raz pierwszy podałam Emili obiadek ze słoiczka.Okropieństwo, aż mi ryczała jak to jadła.Zero smaku a przecież jak ja gotuję to sama jej podjadam bo takie smaczne.Widać mam lepsze warzywa niż te z Eko upraw
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom