pumelova
Fanka BB :)
Liluli no tak ale to że dzieć płacze to nie znaczy że go coś boli
Kasia współczuję nocy! Mam nadzieję że udało ci się zdrzemnąć. Ah to miecho[emoji41][emoji44]
Abed jak moja się będzie darla i nic nie pomoże to też dam
))
Moja się budzi od kilku dni o 5 rano na godzinkę.. ale sobie sama leży i nas kopie
Maziajka u mnie słodycze nigdy nie leza, jak są to zjadamy od razu, teraz nie ma bo nie jem ale jak mąż coś ma to zjada całe
nie zostawia na poznkej[emoji23][emoji23]
Chybra baw się dobrze!
Beatka współczuję samotnych weekendów.
I tych nocy! Oby szybko przeszło!
Emol to kciuki za serduszko[emoji173]
Pola gratuluje zabka@!!!
Ja jestem z tych co wola kfc
Aniek jakby nie było to nasze mamy nauczyły nas jak powinny wyglądać nasze relacje więc podświadomie robimy to samo z dziećmi. Cieszę się z tego
no ja mam mega tendencję do tycia- po mamie
teraz jestem szczupła tylko dzieki diecie bo normalnie to żrę. Serio[emoji23]
OLA w Agatka wcześniej mało spala w dzień a teraz śpi kolo2h raz i rano ok pół godziny
i to nam wystarcza
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia współczuję nocy! Mam nadzieję że udało ci się zdrzemnąć. Ah to miecho[emoji41][emoji44]
Abed jak moja się będzie darla i nic nie pomoże to też dam
Moja się budzi od kilku dni o 5 rano na godzinkę.. ale sobie sama leży i nas kopie
Maziajka u mnie słodycze nigdy nie leza, jak są to zjadamy od razu, teraz nie ma bo nie jem ale jak mąż coś ma to zjada całe
Chybra baw się dobrze!
Beatka współczuję samotnych weekendów.
I tych nocy! Oby szybko przeszło!
Emol to kciuki za serduszko[emoji173]
Pola gratuluje zabka@!!!
Ja jestem z tych co wola kfc
Aniek jakby nie było to nasze mamy nauczyły nas jak powinny wyglądać nasze relacje więc podświadomie robimy to samo z dziećmi. Cieszę się z tego
OLA w Agatka wcześniej mało spala w dzień a teraz śpi kolo2h raz i rano ok pół godziny
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic kompletnie mnie nie słucha,drze się lub jęczy o byle pierdołę, no mało mi brakowało do ryku. Mówię, że Jemu przydało by się takie kółko jak chomiki mają do wyżycia się ehhh. Dobrze, że rodzice Go wzięli na spacer. Po nim poszedł spać, L i ja też i ogarnęłam się jako tako. Nie no dziewczyny ma któraś z Was czy miała High Need 2 Year Old w domu?
Czy to w ogóle mija? No teraz siedzi grzecznie obok taki milutki, ale czasem no mam ochotę zamordować i standardowo teraz mam wyrzuty sumienia, że się darłam.