Maziajka najważniejsze że już ci lepiej.
U nas też waliło śniegiem jak po miśka jechałam.
Nie ma sprawy, po najbliższych świętach masz połowę naszych słodyczy.

Ale ci zazdroszczę tej dłuugiej drzemki, super że Jagoda się wyspała.
Ola ja się staram nie przesadzać z lekami, nawet sama biorę sporadycznie, ale nieraz muszę tym żelem zapodać, bo już bym w ogóle nie spała.
Ja smaruję suchą skórę maścią z wit.A
Pumelova no nie wyobrażam sobie ciebie grubszej. To tym bardziej szacun za tą dietę.
Jak ja bym chciała schudnąć, a nie wiem dlaczego jestem ciągle głodna.
Monti no właśnie wiem że tak jest napisane, a ja tylko na noc i to nie każdy dzień. Co 2-3 dni jak widzę że je dokucza.
Kasia gratulujemy ząbków. Oby już Emilka lepiej spała.
Oj żeby mnie tak chciał mąż na jeden dzień wyrzucić z domu...
Mamusia muminka bardzo dobrze się facet zachował. Mnie do szału doprowadza jak dzieciaki np.w sklepie gonią, wrzeszczą , ściągają z regałów a rodzice udają że nie widzą. Sama od mamy nie raz dostałam pasiorem i mój najstarszy syn zarobił klapsa i żyjemy i mamy się dobrze.
Dobrze że to nie ropień, albo coś gorszego.
Chybra może to faktycznie jakiś bunt?
Misia biedaku, zdrówka ci życzę.
Byliśmy dziś zaproszeni do takich znajomych męża, razem jakieś interesy biznesowe robią. Wiecie co? Ile ludzie mają kasy i w jakich luksusach opływają, to się w głowie nie mieści. Dużo już w życiu widziałam, ale nigdy nie byłam w tak luksusowym miejscu, szok

Moje dzieci się wyszalały i od 24.00 wszyscy śpią, łącznie z tatusiem. Maja mnie na cyca obudziła i rozmawia sobie już 15 min.ale widzę że zaraz odleci.
Dobranoc.