Ostatni goscie wyjechali ok.godziny temu, wiec powoli wracamy do rzeczywistosci.
Chybra - kurcze... Ale przeciez wszystko z L okej, wiec olej te pytania. Odpowiadaj, ze taka jegp wyjatkowa uroda, albo udaj przerazenie, na zasadzie "serio...???" i zacznij sie smiac dorzucajac, ze wszystko w porzadku.
Ciesze sie, ze mielas tak udane swieta [emoji5]. Ja jestem nimi umordowana.
Pumelova - ja tez bez @, ale czasami odczuwam jakies dziwne spiny i hustawke nastrojow.
No i ja od poczatku bylam bez tabsow (Chybra) [emoji6]
Ewella, Emol - ale fajne wyjazdowe swieta mialyscie. Kurcze... Ja tez chce takie u kogos, i jedynie cos swojego z soba zabrac.
Emol - super, ze wujek takie zainteresowanie wykazal, to dobrze wrozy.
Ola, Kasia - ubilabym za takie odpowiadanie za mnie [emoji36].
Kasia - dzieki za przepisy. Coz za madra ksiezke posiadasz? Fajnie z tymi pampkami [emoji4]
U nas tez akcja zabek, popoludniu juz temp. rosla, viburcol nie pomogl, wiec po godzinie nurofen poszedl w ruch, i teraz juz spi.
Misia - u nas tez jest fascynacja starszymi dziewczynkami (Jagoda i 8-letnia Kuzynka Agata [emoji6], ktorej imie dzisiaj 5 razy przypadkiem udalo sie Kalinie wypowiedziec)
Linoone - u nas bujanie na czworakach bylo od ponad 2 miesiecy, siad nas totalnie zaskoczyl i kilka dni probowalismy podpatrzec jak to robi (bo robila totalnie znienacka), a ruszyla tydzien temu. Za to sama wstaje jedynie na kolanach, przy calkowitym pionowaniu potrzebuje pomocy (dosc dlugo sie utrzymuje), o dreptaniu poki co nie ma mowy.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom