Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję zabka[emoji173] ciekawe z tą integracja, dzięki za info.Dziewczyny współczuję nocek. U nas nie są lepsze. No ale idą zeby. Jeden już jest przebity. Nasz pierwszy.
Kilka razy poruszany był temat integracji sensorycznej. Dzisiaj rozmawiałam z fizjoterapeutka na ten temat. Powiedziała żeby zwracać uwagę jeśli dziecko nie lubi wchodzić do tunelu, po schodach, nie lubi mycia buzi i rączek. Tyle się dowiedziałam. Dzisiaj nie dało się normalnie ćwiczyć przez te jęki i synek właśnie miał zajęcia z integracji sensorycznej na rehabilitacji. Wchodził po schodach i bawił w tunelu. Właśnie oglądam tunele na allegro. Planuję też kupić smoka sensorycznego z piłeczkami albo zwykły basen z pileczkami.
Byłam w sobotę u jednego, u drugiego (prywatnie u mojego prowadzącego odwołała) bo by było już po ptokach. A na NFZ nie było miejsc do mojego lekarza w tym tyg.Misia - to i ja dolaczam do grona niewyspanych. W nocy znowu pojawila sie temp (39,3) i nadal sie utrzymuje (38). Zaraz podam kolejna dawke nurofenu, sama tez chyba lykne. Zaczynam watpic czy to oby zabek.
Emol - a czy Ty juz jestes po tych prenatalnych u drugiego lekarza?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom