Ola W o ile na początku z tą jego ruchliwością było różnie ( np od początku słabo trzymał główkę) tak teraz to jest istny wulkan, tańczy w łóżeczku i tak je potrafi rozbujać, że mimo poblokowanych kółek, jeździ.. ostatnio ujeżdża odkurzacz, jak jeździk a pchacz jak dojdzie do ściany to tyłem pcha, jeszcze nie chodzi sam, ale z krzesłem potrafi cały salon oblecieć... nasz kot to już chyba ma nerwicę, bo wiecznie na niego poluje. I jest typowym cygańskim dzieckiem, nikogo się nie wstydzi, z każdym chętnym się bawi, uwielbia dzieci a w sklepie zaczepia ludzi jak na niego nie patrzą
Badanie dna oka, dla mnie masakra... 3 razy mu krople wpuszczali, bo źrenice się nie rozszerzały,w końcu jak się udało,to pielęgniarka zawinęła go w prześcieradło, jak w kokon, trzymała siłą a lekarz ogladała oczy. Ja stałam obok i ryczałam, bo on tak krzyczał,a ja nie mogłam go w żaden.sposób uspokoić... do tej pory mam ciarki jak sobie przypomnę, a to było we wrześniu ub roku.
Linoone jak.dobrze pamiętam jesteś z Wawy, to może podjedź np do ośmiu gwiazdek i tam poprzymierzajcie. Np u nas dopiero teraz jest z 9kg na oko, a mamy już msc fotelik 9-25, bo wzrostem już pasował, wszystko ma tam, gdzie powinien. Ale np mieliśmy od szwagierki fotelik 9-25 i tam te osłonki na wysokości twarzy były nawet w najniższej pozycji za wysoko, więc chyba dużo zależy od modelu