Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz to jest temat trudny, bo generalnie kp jest bardzo ważne i warte wielu poświęceń JEDNAK jest ich granica i jeżeli ono powoduje u ciebie zbyt wiele negatywnych rzeczy to wtedy uważam że lepiej na siłę zakończyć (na siłę czyli że dziecko by dalej chciało ale matka już z różnych względów nie), choćby przejściem na smyczek. Dobro dziecka jest bardzo ważne ale to nie powinno być tak, że matka w imię tego dobra ma cierpieć. I już nawet nie chodzi o konkretnie twój przypadek, tylko ogólne szerokie moje stanowisko. Nie bez powodu mówi się że szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko, matka w tym układzie też jest ważna. I czasem zakończenie kp wbrew dziecku przynosi mimo wszystko więcej korzyści...Ehhh, Wy ze smoczkiem walczycie, a moja musi cyca mieć. I jak tutaj walczyć?
Wczoraj półtorej, dziś 2h 15 minut żeby zjadła drugie sniadanie. W pon znów będzie 2h a we wtorek spróbujemy lezakowanie.Aim ‚strzelanie po twarzy’ to taka figura w mojej wypowiedzi. Nie leję ludzi.
Pumelova fajnie, że dobry początek, na ile zostawiłaś Agatkę?
Ola na kolacje daje platki jaglane gotowane na mleku - uwielbia [emoji6] czasami inne płatki na mleku zwyklym. Mm nadal daje ale już nie w butli a w bidonie z rurką ale to już nie do snu. Moja Holle z mm tez na kolacje jadla (łyżeczka) ale od urodzin gardzi.
Smoczek jeszcze jakis czas zostawiam, bo zlobek to tez duzo emocji.