• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja też kupuję te kokosowe z lidla i kozie też. A takie normalne to są fajne w biedrze, naturalne bio, mają krótki skład. :)

Pumelova, jaka dzielna Agatka. :)

Ja się czuję ok. Już 17 tydzień.. mimo, że czuję się normalnie, to cieszę się, że mam trochę czasu na relaks dla siebie. Niby to tylko 4-5h, bo tyle siedzi w żłobku, ale dla mnie wielka ulga. Głównie psychicznie odpoczywam. A dziś jak go odebrałam to taki zadowolony był, uśmiechnięty. Czyli nie jest mu tam aż tak źle [emoji5]

Ola, kiedyś Pumelova chyba pisała o extra jogurtach z lidla.Kozich i opartych na mleku kokosowym.Emi bardzo lubi także daję jej też na kolację, szczególnie ostatnio kiedy są takie upały bo woli coś chlodniejszego niż np mm z kaszką czy jajeczniczke.
Aha, w przyszłym tyg kończymy rehabilitację:) Emi siedzi i raczkuje:) aa.no i podnosi się do wstawania:) ale bilet znalazłam na 5wrz także trochę tu jeszcze zostaniemy:)

Ale problemem nie jest, ze on nie je czy nie chce :) tylko zaczal mi sie wczesniej rano budzić i rzuca sie wtedy na butle, wiec mysle, ze nie do konca sie najada na noc. Sama nie wiem. Moze to przez zeby, bo teraz czwórki na tapecie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry