Linoone gratuluję panienki

ja bym chciała ewentualnie mieć drugą dziewczynkę

kiedyś myślałam o parce ale dziewczynki też są fajne

zresztą co ja gadam,przecież powiedziałam sobie, że więcej dzieci mieć nie będę[emoji3]
Wiecie co,wprawdzie mnie temat żłobka nie dotyczy ale jak zostawiam Emi na 5gdz z babcią to później jak ją odbieram nie schodzi mi z rąk i przytula się tak jakby świat miał się skończyć.Także nie widzę tego jakby miała zostać z kimś obcym...zwłaszcza też, że Emi dzieci nie interesują tzn dzieci w jej wieku-ma do nich stosunek olewczy.
Chybra mojej w zeszłym tyg przebily sie 3 na raz...
Pumelova jesteś bdb mamą

:*
Ja miałam kryzysy przez pierwsze pół roku ale na szczęście mi minęło a to dlatego, że widząc jak Emi super się rozwija,jaka jest szczęśliwa i radosna myślę sobie,że chyba nie jestem tak beznadziejna skoro mam takie fajne dziecko
Aim w byciu jedynakiem nie ma nic złego, nie ma potrzeby się zażynać jeśli się tego nie czuje.
A ja już spakowana a nawet torba z rzeczami poszła już do uk,tyle nowych rzeczy nazbierało się że byłam przekonana, że nie dam rady tego spakować ale każde jedno ubranko zwinęłam w rulonik i to mnie uratowało.Ale i tak nie byłam w stanie spakować zabawek-wezmę do podręcznego tylko ze dwie, trzy którymi najczęściej się bawiła.Ale zleciało te 2,5m w pl...