reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Zdrówka dla Zosi i Grzesia.

Pumelova - cieszę się, że zmieniło Ci się podejście. A jak Agatka?

Kasia - mi też ten wakacyjny czas przebiegł nie wiadomo kiedy, ehhh. Najważniejsze, że Ty i Emi wynioslyscie z tego czasu tyle, że hoho, tzn.dobrze wykorzystalyscie pobyt w Pl.

Emol - ojjj, trwasz teraz w najcięższych ciążowych czasach, ale jeszcze tylko poród i...[emoji173]️.

Aim - to teraz wiesz, dlaczego mam 8-letnią różnice między dziewczynami. Zdążyłam się zregenerować, ustabilizowac i zapomnieć o tych kiepskich chwilach z wczesnego dzieciństwa Jagody [emoji23]. Wszystko przed Wami. Może za ileś tam lat stwierdzisz, że drugie Bobo to jest to, czego Wam brakuje, i czego wszyscy pragniecie [emoji6]

Dzięki, Zośka została z dziadkami do 12, ja w robocie ale rozmawiałam z koleżankami i one mówiły że to chyba jednak nie zęby tylko im się wydaje że może mieć jakąś nietolerancje zywieniowa bo to druga taka akcja w ciągu 3 tyg

Kurczę wczoraj byliśmy na spacerze i tak mi się smutno zrobiło, czuć już, że zaraz zima i dni się skracają i w ogóle aj no:sad:

W nocy w sumie prawie nie spałam, w ogóle brzuch mnie boli prawie cały czas z nerwów, wiecie , K, ale widzę, że z dnia na dzień coraz lepiej sobie radzi w przedszkolu, dziś była tam taka fajna kobieta do pomocy, która pomagała Mu z toaletą, tak się cieszę, że Mu się tam podoba i że z taką radością tam wchodzi .

A L chyba tęskni za K ( ja z resztą też okropnie) , bo gdy Go nie ma to cały czas jęczy i ciężko Go czymś na dłużej zająć. No nic. Jutro piątunio na reszcie!

Chybra tydzień, dwa i młodszy się przyzwyczai a i po przedszkolu jak się spotkają to będzie większa radość.
U nas ostry nieżyt jelitowy typu rota ale nie rota bo na to była szczepiona. Jutro w domu chyba że jakimś cudem biegunka przejdzie. Niestety zdążyła zarazić 2 innych dzieci.

Misia to też dajcie znać. U naszej pierwszej wystąpiły objawy stąd podejrzenie że ona zaraziła a złapała pewnie na placu zabaw albo gdziekolwiek indziej ale wiadomo, że to różnie może być i do tego nie dojdziemy. Dobrze ze jutro piątek i tylko 2 dni przerwy w zlobku

Bab moja siostra też syna szczepiła na rota a jak miał 8 miesięcy to go tak rozłożyło... podobno są różne rodzaje i akurat ten który go złapał, nie był w szczepionce. Kciuki żeby szybko przeszło i duuuuużo pijcie, bo koleżanki synek się odwodnił i wylądowali w szpitalu.
Misia kciuki żeby u Grzesia nie było to coś poważnego

Chybra jak ja Cię dobrze rozumiem z tą zimą, też już mam takie myśli że zaraz zaczną się deszcze, zimno i ogólnie buuuu... powinnam mieszkać w ciepłym kraju :-D

Emol kurczę to u Ciebie już końcóweczka :-) kciuki żeby tym razem nie męczyły Cię takie skurcze jak z Arturem :-)

reklama
Chybra tydzień, dwa i młodszy się przyzwyczai a i po przedszkolu jak się spotkają to będzie większa radość.
U nas ostry nieżyt jelitowy typu rota ale nie rota bo na to była szczepiona. Jutro w domu chyba że jakimś cudem biegunka przejdzie. Niestety zdążyła zarazić 2 innych dzieci.
Bab ja slyszałam, że szczepienie nie chroni przed załapaniem danej choroby,jedynie łagodzi jej przebieg w razie zachorowania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry