reklama
U nas nocka średnia bo Emi wczoraj późnym popołudniem miała szczepienie i koło 1 w nocy gorączka 38 a mnie sie wydawało ze ze 40st bo taka rozpalona była.Na szczęście kupiłam w pl czopki paracetamolu bo smakowych syropków nie akceptuje.Na szczęście po 30 min zaczęła gorączka spadać i jest już ok.
Hej, hej,
Ciężko mi się ostatnio wbić do Was, bo jak i czas się znajdzie, to Młodej radar się od razu włącza i.. Było po moim czasie.
U nas 2 tyg ciągle marudzenie. Ale i mamy winowajcow w postaci 3 trójek już na zewnątrz, a ostatnia tez prawie prawie na powierzchni.
Ola, Pumelova - samych najlepszosci dla Was Kochane [emoji8][emoji8][emoji8].
Pumelova - 6h? Ale Ci zazdroooo
Misiu - zdroweczka dla Ciebie i Grzesia.
Kasiu - bidulka... Oby już najgorsze za Wami.
Ciężko mi się ostatnio wbić do Was, bo jak i czas się znajdzie, to Młodej radar się od razu włącza i.. Było po moim czasie.
U nas 2 tyg ciągle marudzenie. Ale i mamy winowajcow w postaci 3 trójek już na zewnątrz, a ostatnia tez prawie prawie na powierzchni.
Ola, Pumelova - samych najlepszosci dla Was Kochane [emoji8][emoji8][emoji8].
Pumelova - 6h? Ale Ci zazdroooo
Misiu - zdroweczka dla Ciebie i Grzesia.
Kasiu - bidulka... Oby już najgorsze za Wami.
Dziewczyny jak czyścicie ząbki dzieciom? Bo dopóki Emi miała tylko 4 to gazą jej przemywałam no ale zaczęła mnie gryźć.W przeciągu ostatniego miesiąca wyszło jej 8 zębów no i zastanawiam się nad użyciem pasty ale jak to się robi skoro wiadomo że ona sobie buzi nie wypłuka??
Kasia ja daję dajemu szczoteczkę i odrobinę pasty tej dla małych dzieci, ja można połykać. My nie płuczemy, starszy płukać nauczył się jak miał że trzy lata. A P. jest uzależniony od mycia zębów
jak tylko widzi że idę do łazienki to chce myć, a jak ja myje to próbuje powtarzać ruchy 
reklama